Google dropper SMS’er i Hangouts

I nærmest fremtid vil du ikke længere kunne bruge Google Hangouts til at sende SMS-beskeder. Hangouts bliver i stedet til virksomheder.

LG Nexus 5

LG Nexus 5 har Hangouts som standard SMS-app.

Google har valgt, at ændre i deres applikation Google Hangouts. Denne brugte mange Android-brugere ellers som et samlingssted for SMS-samtaler, Google Voice og Instant messaging-beskeder. Men det er altså ikke længere muligt. Og fra 22. maj vil man ikke længere kunne sende SMS-beskeder fra Google Hangouts applikationen.

 - Denne besked-app er mest sikker

Google har lavet Hangouts om til to selvstændige applikationer – nemlig Hangouts Chat og Hangouts Meet, der er til chatbeskeder og (video)opkald. Dog kun for virksomheder. Hangouts er nemlig for kort tid siden blevet en del af Googles G Suide-pakke.

Google har i stedet bedt deres brugere om, at benytte Beskeder-applikationen til SMS, mens Google Voice brugere skal benytte en særskilt applikation. Og de der vil bruge en instant messaging-tjeneste kan bruge Allo eller Duo.

 - Derfor skal du installere Google Duo

Brugere vil få en besked om, at det ikke er muligt at sende SMS’er fra den 22. maj. Beskeden vil kunne findes i toppen af applikationen, hvor du så kan vælge en anden SMS-applikation til at tage over for Hangouts. Det skriver AndroidAuthority.com.

Du behøver ikke være bange for, at miste dine beskeder. En central del af Android-systemet gør, at du kan skifte mellem forskellige SMS-applikationer og dermed vil de være synlige i den nye Besked-applikation du vælger.

Mere til historien

Antallet af afsendte SMS-beskeder er generelt faldende, da mange i stedet benytter instant messaging applikationer, som Facebook Messenger m.v.

Google Maps gør det nemmere at finde en ladestander til elbilen

Den nyeste version af Google Maps gør det lettere at finde frem til opladestandere til elbiler. Du kan endda søge ud fra ladeeffekt og stiktype.

(mere…)
Træt af Android? Så skal du have en Pixel 7 Pro

VIDEO: Se testen af Pixel 7 Pro, som nok er den bedste Android-telefon du kan købe.

(mere…)
Ny version af Android Auto er langt om længe på vej

Der er en ny og forbedret version af Android Auto på vej. Den skulle være kommet i sommer, men skulle altså nu være klar.

(mere…)
Specifikationerne lækket på Google Pixel 7a

Pixel 7a er ikke offentliggjort, men specifikationerne er angiveligt i frit omløb. Pixel 7a skal efterfølge Pixel 6a.

(mere…)
Gmail på vej med smart funktion til online-shoppere

Elsker du at shoppe online? Glæd dig til en ny funktion i Gmail. Den hjælper med at holde styr på forsendelserne.

(mere…)
Google dropper gamle apps på Pixel 7 og Pixel 7 Pro

Pixel 7 og Pixel 7 Pro understøtter apps, der er baseret på gammel teknologi. Gevinsten er bedre sikkerhed og højere ydelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram