Google dropper SMS’er i Hangouts

0

I nærmest fremtid vil du ikke længere kunne bruge Google Hangouts til at sende SMS-beskeder. Hangouts bliver i stedet til virksomheder.

LG Nexus 5
LG Nexus 5 har Hangouts som standard SMS-app.

Google har valgt, at ændre i deres applikation Google Hangouts. Denne brugte mange Android-brugere ellers som et samlingssted for SMS-samtaler, Google Voice og Instant messaging-beskeder. Men det er altså ikke længere muligt. Og fra 22. maj vil man ikke længere kunne sende SMS-beskeder fra Google Hangouts applikationen.

 – Denne besked-app er mest sikker

Google har lavet Hangouts om til to selvstændige applikationer – nemlig Hangouts Chat og Hangouts Meet, der er til chatbeskeder og (video)opkald. Dog kun for virksomheder. Hangouts er nemlig for kort tid siden blevet en del af Googles G Suide-pakke.

Google har i stedet bedt deres brugere om, at benytte Beskeder-applikationen til SMS, mens Google Voice brugere skal benytte en særskilt applikation. Og de der vil bruge en instant messaging-tjeneste kan bruge Allo eller Duo.

 – Derfor skal du installere Google Duo

Brugere vil få en besked om, at det ikke er muligt at sende SMS’er fra den 22. maj. Beskeden vil kunne findes i toppen af applikationen, hvor du så kan vælge en anden SMS-applikation til at tage over for Hangouts. Det skriver AndroidAuthority.com.

Du behøver ikke være bange for, at miste dine beskeder. En central del af Android-systemet gør, at du kan skifte mellem forskellige SMS-applikationer og dermed vil de være synlige i den nye Besked-applikation du vælger.

Mere til historie

Antallet af afsendte SMS-beskeder er generelt faldende, da mange i stedet benytter instant messaging applikationer, som Facebook Messenger m.v.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer