Google dropper SMS’er i Hangouts

I nærmest fremtid vil du ikke længere kunne bruge Google Hangouts til at sende SMS-beskeder. Hangouts bliver i stedet til virksomheder.

LG Nexus 5

LG Nexus 5 har Hangouts som standard SMS-app.

Google har valgt, at ændre i deres applikation Google Hangouts. Denne brugte mange Android-brugere ellers som et samlingssted for SMS-samtaler, Google Voice og Instant messaging-beskeder. Men det er altså ikke længere muligt. Og fra 22. maj vil man ikke længere kunne sende SMS-beskeder fra Google Hangouts applikationen.

 – Denne besked-app er mest sikker

Google har lavet Hangouts om til to selvstændige applikationer – nemlig Hangouts Chat og Hangouts Meet, der er til chatbeskeder og (video)opkald. Dog kun for virksomheder. Hangouts er nemlig for kort tid siden blevet en del af Googles G Suide-pakke.

Google har i stedet bedt deres brugere om, at benytte Beskeder-applikationen til SMS, mens Google Voice brugere skal benytte en særskilt applikation. Og de der vil bruge en instant messaging-tjeneste kan bruge Allo eller Duo.

 – Derfor skal du installere Google Duo

Brugere vil få en besked om, at det ikke er muligt at sende SMS’er fra den 22. maj. Beskeden vil kunne findes i toppen af applikationen, hvor du så kan vælge en anden SMS-applikation til at tage over for Hangouts. Det skriver AndroidAuthority.com.

Du behøver ikke være bange for, at miste dine beskeder. En central del af Android-systemet gør, at du kan skifte mellem forskellige SMS-applikationer og dermed vil de være synlige i den nye Besked-applikation du vælger.

Mere til historien

Antallet af afsendte SMS-beskeder er generelt faldende, da mange i stedet benytter instant messaging applikationer, som Facebook Messenger m.v.

Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Google Pixel Fold 2 er lækket på billeder

De næste foldbare smartphones fra Google kan få et helt nyt design, viser lækkede billeder af det, som ventes at være Pixel Fold 2.

(mere…)
Google rundede milepæl med Pixel-telefonerne i 2023

Salget af Google Pixel-telefonerne går godt, men der er fortsat langt op til konkurrenterne.

(mere…)
Dansk hovedpine i Chromebook-sag tages op i Norge

Det norske datatilsyn efterlyser en stærkere central styring af privatlivsdata i skolerne.

(mere…)
Få et smugkig på Android 15

Google har givet et lille smugkig på den næste store Android-opdatering, som hedder Android 15.

(mere…)
Google Bard skifter navn til Gemini

Google lancerede sidste år chatbotten Bard, men siden da er meget sket og et nyt navn er en realitet – nu hedder AI-satsningen Gemini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram