Steve Jobs sidste værk snart klar til åbning

1

Det nye Apple hovedkontor, Apple Park, åbner i april. Det er Apples-grundlæggeren, Steve Jobs sidste værk.

Sådan kommer Apples nye hovedkontor, til at tage sig ud, når det, efter planen, står færdigt i 2016.

Det er efterhånden fem et halvt år siden, at grundlæggeren af Apple, Steve Jobs, døde. Men først nu sættes hans allersidste værk i søen.

 – Apple vil bygge verdens grønneste bygning

Det er dog ikke et produkt, som iPhone, iPad, Mac eller iPod, men derimod det nye store hovedkvarter, Apple Park, som vil slå dørene op for de første medarbejdere i april.

Over de næste seks måneder skal hele 12.000 Apple-ansatte rykke ind.

Apples nye hovedkvarter fylder hele 70,8 hektar og går under kælenavnet rumskibet. Den cirkelformede hovedbygning er 26 hektar og beklædt med ”buede glasruder hele vejen rundt”. Derfor har den altså fået kælenavnet rumskibet. Det skriver Business.dk.

 – Steve Jobs største bedrifter

Det nye hovedkontor ligger, ligesom det nuværende, i Cupertino i Santa Clara-dalen i Californien.

På toppen af en bakke med udsigt over hele området er et stort auditorium med 1.000 siddepladser. Dette opkaldes efter den nu afdøde grundlægger og får navnet Steve Jobs Theater. Det ventes, at Apple i fremtiden vil afholde fremtidige præsentationer her. Dog afholdes dette års WWDC-konference i San José som hidtil planlagt.

 – Apple inviterer til WWDC 2017 – datoerne er officielle

En kilde har oplyst til Reuters, at der er brugt mere end en milliard dollars på indretningen af hovedbygningen.

 – Apples første iPhone fylder 10 år

Apple har i dag over 100.000 medarbejdere rundt i verden. Og der er plads til omkring 14.200 af disse i det nye hovedkontor.

Mere til historien

Steve Jobs afslørede planerne om det nye hovedkontor i 2011. Dengang var det meningen, at hovedkontoret skulle have stået færdigt i 2015, men dette er altså blevet forsinket. Senere i processen var det meningen, at åbningen skulle ske i 2016. Men nu skulle det altså være sikkert, at hovedkontoret åbner i april 2017.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer