Apple vil bygge verdens grønneste bygning

1

At miljøet er vigtigt for Apple, gør de nu helt tydeligt, med deres planer, for deres kommende hovedkontor i Californien.

Apple har vokset sig så stort, at det amerikanse selskab, nu betragtes, som værende blandt de absolut største teknologi-virksomheder i verdenen, men det er ikke kun på produkter som deres

Sådan kommer Apples nye hovedkontor, til at tage sig ud, når det, efter planen, står færdigt i 2016.
Sådan kommer Apples nye hovedkontor, til at tage sig ud, når det, efter planen, står færdigt i 2016.

Macbooks og iPhones, at de vil høste et godt omdømme. Apples CEO, Tim Cook, har nemlig afsløret på en klimakonference i New York, der løber af staben i denne uge, at deres kommende hovedkontor i Cupertino, Californien, skal være den grønneste bygning i hele verdenen.

 – Apple sætter ny salgsrekord med iPhone 6

– “Vi er i gang med at bygge et nyt hovedkontor, som jeg tror vil blive den grønneste bygning på planeten,” har Tim Cook, ifølge det amerikanske medie Cnet, udtalt ved klimakonferencen i går.

Det nye hovedkontor, kommer efter sigende til at minde meget om et rumskib, med sin ovale udformning og forventes at stå færdigt i 2016.

Apple har tidligere udtalt, at området, hvor man bygger det nye hovedkontor, kommer til at inkludere mere end 7.000 træer, have underjordiske parkerings faciliteter, samt være drevet af et af verdenens største solcelle energi anlæg.

Apples grønne planer, skal dog ikke kun komme til udtryk igennem deres nye hovedkontor, men også igennem deres produkter, som Apple, ifølge Tim Cook, arbejder på at gøre grønnere.

Mere til historien

Den nye grønne linje fra Apple, kommer ifølge Cnet, som resultat af den hårde kritik, Apple blev udsat for i 2012, af avisen The New York Times, der i en artikel, satte skarpt fokus på forholdende, hos de kinesiske leverandører, Apple benytter sig af, til fremstilling af deres produkter.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer