Pokémon Go – 80 nye figurer har fundet vej

En stor opdatering til Pokémon Go byder på 80 nye figurer, samt flere nye funktioner og muligheder. Hent nu fra App Store og Google Play.

Pokémon Go (Foto: MereMobil.dk)

Pokémon Go (Foto: MereMobil.dk)

Pokémon Go-dillen herskede i sommeren 2016, men har aftaget en del siden. Nu er der endelig godt nyt til Pokémon Go-fans. Der er nemlig lige frigivet en stor opdatering, der også kaldes for anden generation af spillet. Opdateringen byder på op mod 80 nye figurer og en masse andre nyheder.

 – Pokémon Go er den største kommercielle succes

Det er også den første store opdatering, der er klar siden spillet blev lanceret. Om spillet atter bliver populært og får lokket tusindevis ud i det fri for at fange de virtuelle monstre er uvist.

Den nye opdatering er præsenteret i en trailer-video, hvor der også vises et glimt af figurerne: Cyndaquil, Hoppip, Chikorita, Crobat, Skarmory, Donphan, Hoothoot, Murkrow, Totodile, Marill, og Sentret, hvilket kan være et hint om de nye figurer i opdateringen.

 – Pokémon Go slår nye rekorder

Opdateringen byder også på nye funktioner, udviklings-genstande og bedre muligheder for trænings-udstyret. Du kan som træner også bruge to nye Berries. Nanab Berry kan gøre en figurs bevægelser langsomme, mens Pinap Berry fordobler trænerens Candy, hvis næste togt lykkes.

Du kan læse mere om opdateringen her, samt hvad de nye figurer hedder og giver af point m.v.

Du kan downloade opdateringen allerede nu til både iOS og Android.

Mere til historien

En spilsucces, som Pokémon Go, belaster i den grad mobilnetværkene. Du kan blive klogere på, hvordan et spil som Pokémon Go kan påvirke netværkenes ydelse.


æs også:

Analyse: Pokémon-feberen har toppet

Nintendo melder ud om Nintendo Switch 2

Mange venter spændt på den kommende Nintendo Switch 2. Nu er der nyt i sagen fra Nintendo selv.

(mere…)
Officielt slut for Nintendo Wii U og Nintendo 3DS

KORT NYT: Netværkstjenesterne til Nintendo Wii U og Nintendo 3DS er lukket ned og har gjort onlinespil umuligt.

(mere…)
Hvilken Nintendo Switch skal du vælge?

GUIDE: Skal du købe en Nintendo Switch? Hvilken skal du model vælge? Her finder du svaret.

(mere…)
Nintendo Switch 2 udskydes

Først forlød det, at Nintendo ville lancere en ny generation af den populære Switch-konsol i år, men måske er den udskudt

(mere…)
Nintendo Switch sælger fortsat godt

Det er verdens tredje mest solgte konsol, men salgstallene stiger fortsat. Måske den vil gå helt til tops inden længe?

(mere…)
Nintendo Switch 2 ventes lanceret i 2024

Rygterne har længe svirret om den kommende Nintendo Switch 2, der ventes lanceret senere på året. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram