Overskuddet hos Facebook er mere end fordoblet

0

Facebook har godt fat i brugerne og annoncørerne og får solgt godt med reklameplads. Det betyder mere end en fordobling af overskuddet.

Facebook logo

Der er ingen tvivl om, at Mark Zuckerberg virkelig havde en god idé, da han fik startet Facebook. Selskabet bag verdens største sociale medie tjener penge – og masser af dem.

 – Facebook er klar med Messenger Day

I fjerde kvartal 2016 leverede Facebook et nettoresultat på 3,57 milliarder dollars ud af en omsætning på 8,81 milliarder dollars. Det svarer til et overskud på årets sidste tre måneder på knap 25 milliarder danske kroner.

Det er desuden mere end en fordobling af overskuddet i forhold til fjerde kvartal 2015, oplyser selskabet ifølge Reuters.

Det er særligt det øgede reklamesalg på mobile platforme, som får væksten til at stige så markant. 84 procent af den samlede reklameomsætning stammer fra reklamer på mobile enheder. Det betyder formentlig også, at de fleste besøger Facebook via deres smartphone eller tablet.

 – TIP: 10 tips til Facebook Messenger – tricks til bedre brug

Væksten svarer næsten til analytikernes forventninger, da de på forhånd havde en forventning om en omsætning på 8,31 milliarder dollars. Facebook overgik den dog med 0,5 milliarder dollars. Det skriver Ritzau.

Mere til historien

Inden længe vil du se reklamer i Facebook Messenger. Facebook tester netop nu i enkelte lande. Du skal dog ikke frygte, at dine samtaler på Messenger vil blive klistret til med reklamer. Facebook har i hvert fald meldt ud, at det ikke kommer til at ske. Reklamerne vil kun være på forsiden med en fast placering under dine seneste samtaler.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer