Facebook er klar med Messenger Day

3

En ny opdatering til Facebook Messenger er på vej. Den indeholder en funktion, som er inspireret af SnapChat.

Messenger Day (Kilde: AndroidPolice.com)
Messenger Day (Kilde: AndroidPolice.com)

SnapChat introducerede i sommeren 2011 deres måde at kommunikere på, som var anderledes end de andre sociale medier. SnapChat blev hurtigt et stort hit – særligt hos den yngre målgruppe.

Lige siden 2011 har konkurrenterne kigget SnapChat over skulderen og tidligere i år kom Instragram med funktionen Stories, der også er inspireret af SnapChat.

 – 10 tips til Facebook Messenger – tricks til bedre brug

Facebook ejer Instagram, og har altså også valgt ikke at stå tilbage. Facebook er nemlig nu også klar med en ny funktion til Facebook Messenger applikationen, der har inspiration hos SnapChat. Udrulningen sker stille og roligt. Faktisk startede Facebook udrulningen i Polen for to måneder siden og nu følger flere steder så småt efter.

 – Instagram klar med SnapChat feature

Messenger Day (Kilde: AndroidPolice.com)
Messenger Day (Kilde: AndroidPolice.com)

Sådan fungerer Messenger Day

Messenger Day hedder funktionen, der også giver et nyt design i oversigten af samtaler i Messenger-applikationen. Det skriver AndroidPolice.com.

Der tilføjes nu en stor, rund kameraknap nederst i midten af Messenger-applikationen – præcis som det kendes fra SnapChat. Denne knap giver dig mulighed for, at sende historier ud til vennerne, der er tilgængelig i 24 timer.

 – Facebook Messenger runder 1 mia. brugere – om måneden

Dine historier kan være både billeder og video, ligesom der også kan tilføjes filtre og klistermærker. Historierne kan ses i Messenger-applikationens oversigt over samtaler, her vil de ses øverst. Bortset fra dette, så vil Messenger se ud, som du kender det.

Hvornår den nye funktion vil være klar til Facebook Messenger på verdensplan er uvist. Ligesom en præcis dato for Danmark heller ikke kendes.

Mere til historien

Om funktionen også droppes, hvis brugerne ikke tager den til sig eventuelt inden den når Danmark vides heller ikke. Netop nu kunne det virke til, at funktionen aktiveres tilfældigt hos nogle brugere, som har den seneste version af Facebook Messenger installeret. Facebook har også introduceret muligheden for, at give anbefalinger til ens venner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer