Facebook er klar med Messenger Day

En ny opdatering til Facebook Messenger er på vej. Den indeholder en funktion, som er inspireret af SnapChat.

Messenger Day (Kilde: AndroidPolice.com)

Messenger Day (Kilde: AndroidPolice.com)

SnapChat introducerede i sommeren 2011 deres måde at kommunikere på, som var anderledes end de andre sociale medier. SnapChat blev hurtigt et stort hit – særligt hos den yngre målgruppe.

Lige siden 2011 har konkurrenterne kigget SnapChat over skulderen og tidligere i år kom Instragram med funktionen Stories, der også er inspireret af SnapChat.

 – 10 tips til Facebook Messenger – tricks til bedre brug

Facebook ejer Instagram, og har altså også valgt ikke at stå tilbage. Facebook er nemlig nu også klar med en ny funktion til Facebook Messenger applikationen, der har inspiration hos SnapChat. Udrulningen sker stille og roligt. Faktisk startede Facebook udrulningen i Polen for to måneder siden og nu følger flere steder så småt efter.

 – Instagram klar med SnapChat feature

Messenger Day (Kilde: AndroidPolice.com)

Messenger Day (Kilde: AndroidPolice.com)

Sådan fungerer Messenger Day

Messenger Day hedder funktionen, der også giver et nyt design i oversigten af samtaler i Messenger-applikationen. Det skriver AndroidPolice.com.

Der tilføjes nu en stor, rund kameraknap nederst i midten af Messenger-applikationen – præcis som det kendes fra SnapChat. Denne knap giver dig mulighed for, at sende historier ud til vennerne, der er tilgængelig i 24 timer.

 – Facebook Messenger runder 1 mia. brugere – om måneden

Dine historier kan være både billeder og video, ligesom der også kan tilføjes filtre og klistermærker. Historierne kan ses i Messenger-applikationens oversigt over samtaler, her vil de ses øverst. Bortset fra dette, så vil Messenger se ud, som du kender det.

Hvornår den nye funktion vil være klar til Facebook Messenger på verdensplan er uvist. Ligesom en præcis dato for Danmark heller ikke kendes.

Mere til historien

Om funktionen også droppes, hvis brugerne ikke tager den til sig eventuelt inden den når Danmark vides heller ikke. Netop nu kunne det virke til, at funktionen aktiveres tilfældigt hos nogle brugere, som har den seneste version af Facebook Messenger installeret. Facebook har også introduceret muligheden for, at give anbefalinger til ens venner.

Opråb til Meta: Stop svindlen

Meta mener det er vanskeligt, at stoppe svindleres annoncer. Kunstig intelligens er sat på opgaven, men fejler.

(mere…)
TikTok er på vej med Instagram-konkurrent

Det ventes, at TikTok snart er på vej med deres bud på en billeddelings-app. Navnet er afsløret.

(mere…)
Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Der skal kontrol med aldersgrænsen på sociale medier

Regeringen og Medierådet for Børn og Unge mener, at der skal kontrol med børns alder og aldersgrænserne på de sociale medier.

(mere…)
Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram