Se det originale smart-view cover til Huawei Mate 9 Pro

WEB-TV: Et nyt smart-view cover med stofoverflade kan beskytte Huawei Mate 9 Pro. Oplev coveret her.

Et cover med stof

Huawei Mate 9 Pro Smart View Flip Case (Foto: MereMobil.dk)

Huawei Mate 9 Pro Smart View Flip Case (Foto: MereMobil.dk)

Hvis du lige har investeret i en Huawei Mate 9 Pro, og synes du gerne vil beskytte din 6.000 kroners-smartphone lidt bedre, så findes der et interessant og anderledes cover, der tilmeld er originalt.

Originalt vil sige, at Huawei sælger den under eget navn, og der desuden ikke spærres for hverken højtalere, mikrofoner, kamera, porte osv. Dette er ikke altid tilfældet ved billige covers, der sælges på et hvert gadehjørne.

Navnet på coveret er: Huawei Mate 9 Pro Smart View Flip Case.

TEST: Læs anmeldelsen af Mate 9 Pro

Telefonen pakkes ind i et stofmateriale, og på frontens højre side er der et smart-view vindue. Her ses klokken, notifikationer om beskeder og så kan du dessuden besvare opkald uden at åbne coveret.

Prisen ligger vejledende på 299 kroner mens kan også findes billigere rundt på nettet.

Sådan tester og godkender Apple covers til iPhone og iPad

Mere til historien

Selvom covers er originale, og kommer fra telefonproducenten, kan det gå galt. I 2015 havde Samsung en sag hvor et cover ridsede skærmen på Galaxy S6.

Læs også:
Se testen af Mate 9 Pro


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.