Samsung bekræfter cover-ridser på Galaxy S6

67

Ridser fra Clear View Cover til Galaxy S6 og S6 Edge bekræftes af Samsung, der her fortæller, hvad du skal gøre ved problemet.

Samsung Galaxy S6 med Clear View Cover
Samsung Galaxy S6 med Clear View Cover (Foto: Denofgeek.us)

– OpdateringSådan håndterer Samsung ridser på S6

Ejere af en Samsung Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge med et Clear View Cover kan risikere, at brugen af coveret ridser skærmen på telefonen. Over det seneste stykke tid er der kommet stadig flere indrapporteringer fra S6-ejere med dette problem, også i mailboksen her på MereMobil.dk.

Overfor MereMobil.dk har Samsung tidligere meddelt, at de er opmærksomme på indrapporteringerne fra køberne, hvilket har ført til undersøgelser af problemet.

Samsung-cover ridser måske skærmen på Galaxy S6

Efter lidt betænkningstid bekræfter Samsung nu, at nogle ejere kan opleve ridseproblemer efter brug af coveret. Problemet opstår på grund af partikler, som fanges mellem skærmen og coveret.

I en udtalelse giver Samsung ikke kunderne ret til gratis reparation af telefonen. I stedet opfordres kunderne til, at kontakte Samsungs kundeservice.

 – “Samsung tager produktkvalitet og kundetilfredshed meget seriøst. Vi har modtaget nogle rapporter omkring mulige ridser i skærmene på GS6 og GS6 Edge, som er forårsaget af partikler, der bliver fanget mellem telefonens skærm og et Clear View Cover. Vi opfordrer de af vores kunder, som har spørgsmål omkring kvaliteten af deres telefon eller cover, til at ringe direkte til vores produkt- og kundesupport så vi kan håndtere deres bekymringer,” fortæller Samsung til MereMobil.dk.

Samsungs kundeservice har telefonnummer 70 70 19 70.

Helt generelt er det en god idé ikke at anvende Clear View Cover, hvis du har et sådant. Tag det i stedet med til den forhandler du har købt det af og bed om annullering af købet.

Web-TV: Se før du køber Galaxy S6 eller S6 Edge

Mere historien

På MereMobil.dk opfordrer vi til, at du deler din erfaring med Samsungs håndtering af problemet overfor dig, ved at skrive i kommentarfeltet herunder, så andre med samme problem kan få glæde af de oplevelser du har haft.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
67 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer