Samsung bekræfter cover-ridser på Galaxy S6

Ridser fra Clear View Cover til Galaxy S6 og S6 Edge bekræftes af Samsung, der her fortæller, hvad du skal gøre ved problemet.

Samsung Galaxy S6 med Clear View Cover

Samsung Galaxy S6 med Clear View Cover (Foto: Denofgeek.us)

– OpdateringSådan håndterer Samsung ridser på S6

Ejere af en Samsung Galaxy S6 eller Galaxy S6 Edge med et Clear View Cover kan risikere, at brugen af coveret ridser skærmen på telefonen. Over det seneste stykke tid er der kommet stadig flere indrapporteringer fra S6-ejere med dette problem, også i mailboksen her på MereMobil.dk.

Overfor MereMobil.dk har Samsung tidligere meddelt, at de er opmærksomme på indrapporteringerne fra køberne, hvilket har ført til undersøgelser af problemet.

Samsung-cover ridser måske skærmen på Galaxy S6

Efter lidt betænkningstid bekræfter Samsung nu, at nogle ejere kan opleve ridseproblemer efter brug af coveret. Problemet opstår på grund af partikler, som fanges mellem skærmen og coveret.

I en udtalelse giver Samsung ikke kunderne ret til gratis reparation af telefonen. I stedet opfordres kunderne til, at kontakte Samsungs kundeservice.

 – “Samsung tager produktkvalitet og kundetilfredshed meget seriøst. Vi har modtaget nogle rapporter omkring mulige ridser i skærmene på GS6 og GS6 Edge, som er forårsaget af partikler, der bliver fanget mellem telefonens skærm og et Clear View Cover. Vi opfordrer de af vores kunder, som har spørgsmål omkring kvaliteten af deres telefon eller cover, til at ringe direkte til vores produkt- og kundesupport så vi kan håndtere deres bekymringer,” fortæller Samsung til MereMobil.dk.

Samsungs kundeservice har telefonnummer 70 70 19 70.

Helt generelt er det en god idé ikke at anvende Clear View Cover, hvis du har et sådant. Tag det i stedet med til den forhandler du har købt det af og bed om annullering af købet.

Web-TV: Se før du køber Galaxy S6 eller S6 Edge

Mere historien

På MereMobil.dk opfordrer vi til, at du deler din erfaring med Samsungs håndtering af problemet overfor dig, ved at skrive i kommentarfeltet herunder, så andre med samme problem kan få glæde af de oplevelser du har haft.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Samsung udvider AI-funktioner til S22-serien

AI-funktionerne i Galaxy S24-serien skal ud til endnu flere brugere.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
67 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram