Samsung-cover ridser måske skærmen på Galaxy S6

18

Advarsel: Clear View Cover til Samsung Galaxy S6 og S6 Edge ridser måske skærmen. Her er Samsungs svar.

Galaxy S6 Edge ridser
Eksempel på en Samsung Galaxy S6 Edge med ridser, angiveligt fra Clear View Cover

 – Opdatering: Samsung bekræfter ridser fra coveret

Opdatering: Sådan håndterer Samsung ridser på S6

Over den seneste uge har der været indtil flere henvendelser i mailboksen hos MereMobil.dk, som beskriver, hvordan ejere af en Samsung Galaxy S6 eller S6 Edge oplever ridser på skærmen, efter at have anvendt det officielle Samsung Clear View Cover, som netop har til formål, at beskytte telefonens glasskærm.

– ”Efter fire dages brug af clearview coveret kan jeg nu konstatere, at min skærm er blevet slemt ridset af at bruge coveret! Der er omkring 10 små pletter fordelt over hele skærmen som varierer af størrelse fra 0,5 til 1 mm. Jeg står nu med en telefon hvor jeg brugte 500 kroner på et cover som i sidste ende har ridset min telefon!,” skriver Jesper Søgaard.

Fra Thomas Horsten lyder det: ”Jeg er rimelig sur på Samsung nu, da jeg har betalt over 8.000 kroner for telefonen og over 300 kroner for coveret. Min S4 som jeg har haft i 2 år har ingen ridser overhovedet”.

Tilsvarende rapporter kan læses i forskellige debatfora på nettet, og det lyder umiddelbart til, at problemet berører flere mennesker, end man i første omgang skulle tro.

Web-TV: Se før du køber Galaxy S6 eller S6 Edge

Samsung kender problemet

Samsung Galaxy S6 med Clear View Cover
Samsung Galaxy S6 med Clear View Cover (Foto: Denofgeek.us)

Samsung har endnu ikke officielt anerkendt problemstillingen, men har heller ikke afvist den.

– ”Vi er opmærksom på rapporterne fra køberne, og vi undersøger i øjeblikket situationen,” siger Samsung til MereMobil.dk. Samsung har endnu ikke ønsket at uddybe svaret, eller forholde sig til yderligere spørgsmål om emnet.

Vi spurgte også Samsung om følgende, og afventer nu yderligere svar.

– Hvad skal købere af Galaxy S6’erne gøre, når de har fået ridser af coveret?
– Kan man få sin S6-telefon lavet uden beregning, hvis den har fået skader af coveret?

Web-TV: Tip til bedre batteritid på Galaxy S6’erne

Undlad at bruge coveret

På MereMobil.dk kan vi naturligvis ikke sige hvorvidt der er tale om et stort eller lille problem for Samsung, men for køberne af en dyr Galaxy S6-mobil er problemet reelt nok, særligt hvis ikke telefonen efterfølgende kan få udbedret skaderne, såfremt coveret har skylden.

Det bedste råd er, at undlade at anvende Clear View Coveret, indtil der er en afklaring af situationen.

Uanset hvor problemet ligger, så er den rigtige fremgangsmåde, hvis man formoder ens telefon er blevet ridset af coveret, at kontakte forhandleren og fremlægge problemstillingen. Kontakt også Samsungs officielle support, som tager imod henvendelser via både mail, livechat og telefon.

MereMobil.dk følger sagen. Kom gerne med dine oplevelser og billeder i kommentarfeltet herunder.

Er Galaxy S6 Edge ridset fra fabrikken?

Video: Demo af Clear View Cover

Mere til historien

Ved du noget om sagen? Skriv gerne en kommentar eller skriv en mail til [email protected]

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer