Denne uges mobilnyheder – uge 52

0

UGE 52: Årets sidste uge er nu gået, men trods jul og nytår, så har der været nogle spændende nyheder. Du kan se ugens mest læste nyheder her.

MereMobil.dk har ligesom resten af Danmarks befolkning (og verden generelt) holdt jul og gjort klar til nytår. Det har også betydet, at vi ikke har været bemandet ”fuldt” alle dage.

Men nyheder er det blevet til alligevel, selvom mange virksomheder har været lukket ned. Det er jo det gode ved internettet – for det ”sover” aldrig.

Bedst som der er kommet ro omkring Galaxy Note 7 eksplosions-katastrofen, lader det til, at Samsung endnu ikke er fri af problemer. Fra flere steder i verden indløber rapporter om, at Galaxy S7-enheder også spontant bryder i brand, skriver Ekstra Bladet.

Samsung har desuden tidligere meldt ud, at de ville komme med resultatet af undersøgelserne for Note 7 inden årets udgang. Dette er ikke nået endnu.

Problemerne med Note 7 skal opklares i år

Men også rygter har der været mellem jul og nytår. Rygterne har blandt andet været om HTC, Samsung Galaxy S8 og gået på, hvad du kan forvente af de kommende topmodeller i 2017. HTC afholder desuden event torsdag den 12. januar, hvilket er kort efter CES-messen finder sted i Las Vegas.

Se ugens mest læste nyheder herunder

Ugens mobilnyheder – uge 52

01. S7’ere smeltede – ny Samsung brandskandale på vej?
02. Strikke applikationer til din mobil
03. TEST: Samsung Gear S3 – nu er Samsung i gear
04. Årets mest populære YouTube-videoer – har du set disse?
05. Honor 8 får Android 7.0 Nougat i februar
06. MobilePay vil konkurrere mod Betalingsservice
07. HTC lancerer tre 3 smartphones i Q1 2017
08. Samsung måske på vej med Galaxy S8 Plus
09. Analytiker: Kun 8 procent køber det fulde Super Mario
10.­­­­ Huawei har solgt 140 millioner smartphones i år

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer