Honor 8 får Android 7.0 Nougat i februar

Huawei lover, at Android 7.0 Nougat opdateringen til Honor 8 kommer i løbet af februar 2017.

Honor 8 får Android 7.0 Nougat (Kilde: Pocketnow.com)Honor 8 får Android 7.0 Nougat (Kilde: Pocketnow.com)

Honor 8 får Android 7.0 Nougat (Kilde: Pocketnow.com)

Honor 8 får Android 7.0 Nougat (Kilde: Pocketnow.com)

Sony, Motorola, LG og HTC har alle udsendt Android Nougat opdateringer til nogle af deres enheder og deres roadmap er klar i forhold til, hvilke enheder de udsender opdateringen til.

 – TEST: Honor 8 – årets overraskelse

Nu er Huawei også klar med en udmelding om, at Honor 8 telefonen får Android 7.0 Nougat i løbet af februar 2017. Det er endnu uvist, hvornår i februar udrulningen af opdateringen starter.

Foruden Android-nyhederne så skulle der også medfølge en opdatering af EMUI 5.0, som byder på specifikke ændringer og forbedringer også. Det skriver Pocketnow.com.

 – Honor 8 – måske årets Android-smartphone?

Også Huawei P9 og Huawei Mate 8 får opdateringen til Android 7.0 Nougat i starten af 2017, oplyser Pocketnow.com. Mate 9 Pro der netop er landet på det danske marked har Android 7.0 Nougat fra salgsæsken.

Du kan i øvrigt stemme på “Årets Mobil 2016” på MereMobil.dk, hvor Honor 8 er en af de “nominerede” til årets titel.

 – Årets mobil 2016 – stem på din favorit

Mere til historien

Samsung har modsat flere af de andre producenter endnu Android 7.0 Nougat i betaversion til deres topmodel i år Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge. Og endnu ikke oplyst noget om, hvornår de forventer at udsende den endelige opdatering.

Læs også:

Huawei lancerer Honor som selvstændigt brand

Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram