S7’ere smeltede – ny Samsung brandskandale på vej?

92

Selvom flere har oplevet S7ere bryde i brand, senest i Danmark, har Samsung tidligere afvist sammenhæng til Note 7-katastrofen.

Samsung Galaxy S7 Edge efter en spontan brand (Foto:  Michella Gummesen)
Samsung Galaxy S7 Edge efter en spontan brand (Foto:
Michella Gummesen)

Bedst som der er kommet ro omkring Galaxy Note 7 eksplosions-katastrofen, lader det til, at Samsung endnu ikke er fri af problemer. Fra flere steder i verden indløber rapporter om, at Galaxy S7-enheder også spontant bryder i brand, skriver Ekstra Bladet.

Michella Gummesen har skrevet en advarsel på hendes Facebook, efter hendes Galaxy S7 Edge brændte sammen under opladning. Hun fortæller, at det er den originale lader der blev anvendt, og hurtigopladning desuden var slået fra.

Michellas Galaxy S7 Edge er købt hos Call Me i marts 2016.

Samsung hæver måske prisen på Galaxy S8

Tidligere i år skrev Weng Cruz Briones fra Filippinerne om en tilsvarende oplevelse, og i Californien kom Daniel Ramirez alvorligt til skade efter en S7 Edge eksploderede i hans lomme. Han har nu sagsøg Samsung efter de omfattende skader. Sarah Crockett, der er britisk, har også oplevet noget tilsvarende.

Samsung har hidtil afvist en sammenhæng mellem episoderne omkring S7’erne og Galaxy Note 7 skandalen, der endte med, at alle enheder blev kaldt tilbage fra markedet.

Samsung slår de sidste Note 7ere ihjel

I sidste måned undskyldte Samsung for Note 7 skandalen via helsidesannoncer i bl.a. The Wall Street Journal.

Mere til historien

Ekstra Bladet har bedt Samsung Danmark om en kommentar. På MereMobil.dk følger vi sagen tæt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
92 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer