Årets mest populære YouTube-videoer – har du set disse?

OVERBLIK: MereMobil.dk laver igennem året forskellige web-tv indslag. Du kan her se hvilke 10, som er blevet de mest sete i 2016.

MereMobil.dk YouTube-kanal (Foto: MereMobil.dk)

MereMobil.dk YouTube-kanal (Foto: MereMobil.dk)

Endnu et år er (næsten) gået og en række web-tv indslag er blevet produceret. Vi er derfor klar med vores opgørelse over, hvilke 10 indslag, som er de mest sete i år.

MereMobil.dk har lagt fra det antal visninger, som de mest sete på YouTube har. Dette års mest sete video på YouTube generelt blev den populære TV-vært James Corden og sangerinden Adele.

James Corden har virkelig fået et hit med hans serie, hvor forskellige kendisser kommer med på en køretur og til en snak om løst og fast – kendt som Carpool Karaoke.

Videoen med James Corden og Adele er blevet set næsten 141 millioner gange i skrivende stund. Du kan se videoen her.

Der er altså langt op til 141 millioner visninger fra det mest sete web-tv fra MereMobil.dk. Det mest sete web-tv indslag fra 2016 er indslaget om Sony Xperia X-serien. Indslaget er set lidt over 71.000 gange.

Det var også Sony, som sidste år var det mest sete web-tv indslag med ”Første kig på Sony Xperia Z5, Z5 Compact og Z5 Premium”.

Har du set dem? Årets 10 mest populære YouTube-videoer 2015

Så selvom det er Apple, Huawei og Samsung, der netop nu sælger flest smartphones på det danske marked, så er det altså ikke videoer med dem, at der er de mest sete indslag på vores YouTube-kanal.

Top 10: Vores mest sete indslag i 2016

Du kan se eller gense alle videoerne herunder – og derudover kan du se endnu flere videoer på MereMobil.dk YouTube-kanal.

MereMobil.dk har i øvrigt haft 645.000 visninger af alle vores videoer på YouTube siden vi startede. Det betyder, at der samlet er brugt 522.451 minutter på, at se vores web-tv indslag.

MereMobil.dk fylder 3 år – HIP HIP HURRA

#1: Sony Xperia X – det vidste du ikke om X-serien

Årets mest sete web-tv på MereMobil.dk i år er ”Sony Xperia X – det vidste du ikke om X-serien”. Pudsigt nok var det også Sony, der sidste år kunne hive sejren hjem for det mest sete web-tv indslag på MereMobil.dk. Sidste år blev videoen “Første kig på Sony Xperia Z5, Z5 Compact og Z5 Premium” set små 31.000 gange. I år er den mest sete video set mere end dobbelt så mange gange.

Antal visninger: 73.123 visninger

#2: Lumigon T3 – dansk designer-telefon

Det er altså ikke nødvendigvis et krav, at den telefon et indslag handler om sælges i millionvis. Det anden mest sete web-tv indslag i år er om den danske smartphone Lumigon T3. En telefon der desværre ikke distribueres særlig mange steder. Men trods det har videoen altså vakt noget i “seerne”.

Antal visninger: 24.098 visninger

#3: Første kig: Lumigon T3 24-carat gold edition

Og Lumigon har med T3 virkelig fået et spændende produkt. Faktisk så spændende, at også indslaget om den særlige 24-carats guld version af telefonen er det tredjemest sete indslag i år. Telefonen blev desuden efterfølgende overleveret til skuespilleren Tori Spelling, der spillede Donna Martin i Beverly Hills 90210.

Antal visninger: 16.540 visninger

#4: Her er lader-problemet som rammer iPad og Mac

Apple var i 2016 ramt af problemer med nogle af deres opladere. Det betød, at de tilbagekaldte netstikket på mere end 200 millioner opladere til både iPads og Mac-computere. Du kan i denne video se hvordan du tjekker om din lader er berørt af problemet.

Antal visninger: 14.965 visninger

#5: Første kig på Samsung Galaxy S7 og S7 Edge

Samsung præsenterede dette års topmodel Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge ved Mobile World Congress 2016 tilbage i februar. MereMobil.dk tog et nærmere kig på de nye flagskibstelefoner. Et klip der har fået små 11.000 visninger i år.

Antal visninger: 10.914 visninger

#6: Se Press Touch på Huawei P9 Plus

Sidste år var vores indslag ”Hvordan 3D Touch bruges på iPhone 6S” nummer 7 på listen. Og i år er det næsten en gentagelse på sjettepladsen. Her viser vi nemlig, hvordan funktionen Press Touch fungerer på Huawei P9 Plus. Press Touch er Huaweis bud på det Apple kalder ”3D Touch”.

Antal visninger: 7.170 visninger

#7: Test af billedstabilisator i Huawei P9 og Galaxy S6 Edge+

Det har været tæt løb mellem plads nummer 6 og plads nummer 7. Videoen hvor vi tester billedstabilisatoren i Huawei P9 og Samsung Galaxy S6 Edge+ er dog kommet ind på syvendepladsen, selvom det næsten har skulle afgøres på målfoto. Da stemmerne blev talt op havde den nemlig fået 7.067 visninger.

Antal visninger: 7.067 visninger

#8: Demo: Night Vision IR-cam Lumigon T3

I forhold til i toppen af listen så er der generelt tæt løb på disse pladser. Lumigon har også i år indtaget anden og tredjepladsen på de mest sete YouTube-videoer fra MereMobil.dk. Og de har altså også ottendepladsen med videoen, hvor vi demonstrerer deres night vision IR-kamera på Lumigon T3-telefonen.

Antal visninger: 6.907 visninger

#9: Første kig på Huawei Mate 9 Pro

Der er INGEN tvivl om, at Huawei med deres nye topmodel Mate 9 Pro virkelig har et spændende produkt. Telefonen er først blevet offentliggjort i november og vores video om telefonen har været online i knapt en måned, da denne opgørelse er lavet. Men ikke desto mindre, så indtager videoen altså plads nummer 9 på årets top 10.

Antal visninger: 5.300 visninger

#10: Galaxy S7 test – derfor er S6 et bedre køb

Der er flere visninger på et første kig af Galaxy S7erne fra Samsung end vores anmeldelse. Men den når altså lige med på Top 10-listen alligevel. Der er præcis 5.000 visninger på denne video. Videoen der sidste år var på 10. pladsen var set omkring 2.200 gange.

Antal visninger: 5.000 visninger

 

På dette års top 10-liste er Lumigon altså på tre af pladserne, selvom det ikke er en telefon, som ses på salgshitlisterne. Apple er kun repræsenteret med videoen om deres problemer med netstikket på nogle oplader.

Flere web-tv indslag fra MereMobil.dk

Vi får ofte spørgsmålet ”Hvorfor laver I ikke mere web-tv?”. Til det er svaret, at det vil vi virkelig også gerne. Vi elsker og nyder virkelig at producere disse indslag, men de er utroligt tidskrævende at lave, og derfor er det som med alt andet en prioritering.

Vi har også den holdning, at vi ikke bare vil lave et web-tv indslag uden det er arbejdet igennem så vi selv er tilfredse med det – og vi synes vi har gjort os umage. Hvad enten det er med det tekniske eller det der siges i videoerne.

Du er altid velkommen til at sende idéer til web-tv indslag til os på mail. Vi kan dog ikke love, at vi producerer dine idéer. Send dit forslag til [email protected].

Mere til historien

Dette års mest sete web-tv indslag om Sony Xperia X-serien er altså nu ikke kun den mest sete i år, men også nogensinde. Tidligere var den ”all time” mest sete video fra MereMobil.dk på YouTube vores indslag om Samsung Galaxy Note 3 i Rose Gold. Dette indslag var sidste år set lidt over 43.000 gange, men trods det nu er set 47.650 gange, så er det altså ikke længere det mest sete på vores kanal.

Dette fortæller sælgeren og elbils-ejere ikke

MIN FØRSTE ELBIL: Her er de største hemmeligheder, som jeg sjældent hører bilsælgere og elbils-ejere fortælle om.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram