MereMobil.dk fylder 3 år – HIP HIP HURRA

7

BLOG: MereMobil.dk fylder i dag 3 år. Vi ser tilbage på den 1. december 2013, hvor det hele startede.

cropped-Logo_square.jpgI dag, torsdag den 1. december 2016, er det helt præcis 36 måneder siden, at stikket blev sat i til det MereMobil.dk, som du netop nu besøger.

Alle på MereMobil.dk har siden da gjort deres til, at vores medie er blevet mere og mere udbredt – og det ses også på vores besøgstal, som stadigvæk er stigende. Så TUSINDE TAK for det til alle jer trofaste læsere. Uden Jer var vi ikke her i dag.

Da MereMobil.dk startede 1. december 2013 var det med 0 besøg, ingen penge i kassen, men udgifterne til kontorlokale, lønninger og andet var der stadig og skulle betales. Med 103 besøg på premieredagen kunne det næsten kun gå frem, hvilket det bestemt også gjorde ganske fornuftigt og efter 6-7 måneders tid i ”luften” havde vi i gennemsnit mere end 100.000 besøg om måneden.

I dag har vi forlængst passeret 200.000 besøgsmilepælen på månedsbasis.

 – FØDSELSDAG: Apples iPod er fyldt 15 år – vi ser tilbage

Det seneste år har vi i snit haft næsten 220.000 brugere inde hver eneste måned. Det er dog stadigvæk september 2015, som er vores rekord når det kommer til den ”kalendermåned” med flest besøg. I september 2015 havde vi mere end 280.000 besøg.

Skrivemaskine (Kilde: Pixabay.com)
Skrivemaskine (Kilde: Pixabay.com)

Vil altid gerne være først, men…

Vi vil altid gerne være de første til at bringe interessante historier, men vi har desværre ikke altid ”mandpower m/k” nok til at dække alt. Vi gør dog, hvad vi kan, og glæder os også til, at bringe jer en masse interessante livedækninger, anmeldelser og meget andet det kommende år.

Sidder der nogle derude, som kunne tænke sig, at hjælpe til på MereMobil.dk. Så er I altid velkommen til at sende en ansøgning vedrørende en freelancerstilling.

Fødselsdagskage med 3 lys i (Foto: Pixabay.com)
Fødselsdagskage med 3 lys i (Foto: Pixabay.com)

Tusinde tak skal lyde til jer læsere

Det er muligt, at det lyder som en kliché, men vi kan ikke takke jer læsere nok. Og vi vil gøre vores til, at vi fortsat kan bringe dig en masse indhold omkring mobilbranchen, som vi gør nu.

 – Unge vil have festen foreviget med fotograf og ikke mobil

Vi vil gerne sende en KÆMPE STOR tak til dig, som besøger MereMobil.dk, samt de der følger os på de sociale medier og modtager vores nyhedsbrev. Det havde på ingen måde været muligt, at nå de flotte besøgstal uden loyale læsere, der også en gang imellem anbefaler os til deres omgangskreds, og deler vores artikler med andre tech-interesserede.

Foruden vores læsere, vil vi også gerne sige tak til annoncører, samarbejdspartnere og medier/journalister, der har brugt indhold fra MereMobil.dk. Vi vil gøre vores til, at disse samarbejder fortsætter.

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

En hilsen fra John G.

Mere til historien

Vi ser frem mod det kommende år, hvor der fortsat skal arbejdes på, at gøre det endnu bedre. Vi håber at vi i 2017 vil få mere tid til web-TV, produktion af flere podcasts og ikke mindst, forsætte med at skabe et medie, som du kan regne med. Vores mest populære web-tv indslag til dato er faktisk fra i år. Det omhandler Sony Xperia X-serien. Du kan se det herunder.

Mange hilsner

Lene B. og John G., samt de øvrige der er tilknyttet MereMobil.dk.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer