Tidligere Telia-direktør bliver CEO i T-Mobile

Den tidligere Telia-direktør, Søren Abildgaard, har fået tildelt en toppost hos T-Mobile i Holland.

Søren Abildgaard direktør i T-Mobile i Holland (Foto: T-Mobile)

Søren Abildgaard direktør i T-Mobile i Holland (Foto: T-Mobile)

Søren Abildgaard, tidligere administrerende direktør i Telia Danmark, skal nu stå i spidsen for T-Mobile i Holland.

Abildgaard har været i Telia siden 2004, hvor selskabet overtog Orange. Han endte med at være administrerende direktør i Telias lavprisselskab Call Me. Abildgaard arbejdede i Call Me indtil Telia Danmark i slutningen af januar 2011 skiftede Jesper Brøckner, og her blev det altså Søren Abildgaard, der overtog posten hos Telia Mobility Services i Danmark.

 - Ny direktør til Telia i Danmark

Denne som dansk direktør for Telia havde han indtil efteråret 2015, hvor han i stedet blev chief commercial officer i Telias svenske hovedkoncern, TeliaSonera.

Denne stilling blev han tildelt efter, at Telia og Telenors fusion kollapsede. Søren Abildgaard var ellers udnævnt til, at være en af de tre topchefer i det fusionerede selskab.

Men nu går turen altså til T-Mobile i Holland hvor han starter i det nye job allerede 1. februar 2017. Det fremgår af pressemeddelelsen fra T-Mobile.

- "Jeg glæder mig til at arbejde sammen med medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere og til at udvikle T-Mobile som en førende og markant teleudbyder på det hollandske marked," udtaler Søren Abildgaard selv i pressemeddelelsen.

T-Mobile i Holland har omkring 3,7 millioner kunder og havde i 2015 en omsætning på 1,4 milliarder euro - omkring 10,4 milliarder kroner. Virksomheden har 1.500 ansatte.

Mere til historien

Var det blevet en realitet med fusionen mellem Telia og Telenor så mente mange, at det nye navn ville blive "Telianor".

Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Telia sælger nu brugte telefoner

Telia giver mobilkunderne muligheden for at købe en brugt telefon, som er serviceret, renset og klargjort – og fremstår ”næsten ny”.

(mere…)
Her stiger tv-pakken med op mod 66 procent

Tv via Telia stiger voldsomt til maj. Blandt andet stiger den billige tv-pakke med gratiskanaler fra DR og TV 2 med ét slag 100 kroner om måneden.

(mere…)
Telenor og Telia udvider 5G-nettet

Udrulningen af 5G forsætter og 3G lukkes. Her er seneste nyt om Telenor og Telias netværk.

(mere…)
Telia og Telenor siger farvel til 3G

Telia og Telenor siger endegyldigt farvel til 3G-netværket i slutningen af sommeren 2022. I stedet sættes der tempo på 5G-udrulning og opgradering.

(mere…)
Dansk mobilnetværk offer for hackerangreb

Cyberkriminelle har haft adgang til data på en server hos et stort dansk mobilnetværk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram