Tidligere Telia-direktør bliver CEO i T-Mobile

0

Den tidligere Telia-direktør, Søren Abildgaard, har fået tildelt en toppost hos T-Mobile i Holland.

Søren Abildgaard direktør i T-Mobile i Holland (Foto: T-Mobile)
Søren Abildgaard direktør i T-Mobile i Holland (Foto: T-Mobile)

Søren Abildgaard, tidligere administrerende direktør i Telia Danmark, skal nu stå i spidsen for T-Mobile i Holland.

Abildgaard har været i Telia siden 2004, hvor selskabet overtog Orange. Han endte med at være administrerende direktør i Telias lavprisselskab Call Me. Abildgaard arbejdede i Call Me indtil Telia Danmark i slutningen af januar 2011 skiftede Jesper Brøckner, og her blev det altså Søren Abildgaard, der overtog posten hos Telia Mobility Services i Danmark.

 – Ny direktør til Telia i Danmark

Denne som dansk direktør for Telia havde han indtil efteråret 2015, hvor han i stedet blev chief commercial officer i Telias svenske hovedkoncern, TeliaSonera.

Denne stilling blev han tildelt efter, at Telia og Telenors fusion kollapsede. Søren Abildgaard var ellers udnævnt til, at være en af de tre topchefer i det fusionerede selskab.

Men nu går turen altså til T-Mobile i Holland hvor han starter i det nye job allerede 1. februar 2017. Det fremgår af pressemeddelelsen fra T-Mobile.

– “Jeg glæder mig til at arbejde sammen med medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere og til at udvikle T-Mobile som en førende og markant teleudbyder på det hollandske marked,” udtaler Søren Abildgaard selv i pressemeddelelsen.

T-Mobile i Holland har omkring 3,7 millioner kunder og havde i 2015 en omsætning på 1,4 milliarder euro – omkring 10,4 milliarder kroner. Virksomheden har 1.500 ansatte.

Mere til historien

Var det blevet en realitet med fusionen mellem Telia og Telenor så mente mange, at det nye navn ville blive “Telianor”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer