ReShopper får millioninvestering af Jesper Buch

Den populære app, ReShopper, får millioninvestering af Jesper Buch. Det skal være med til, at få ReShopper bredt ud i hele verden.

ReShopper på Android

ReShopper på Android

Bag applikationen ReShopper står fire venner og håbefulde iværksættere. Da de for fire år siden satte sig sammen for at udleve drømmen om, at lave en appsucces var scenariet der i dag udspiller sig nok mest ønsketænkning.

 – ReShopper er Danmarks bedste børneapp

Folkene bag ReShopper mødte stor skepsis fra de eksperter, som de rådførte sig hos, da de tilbage i 2012 etablerede virksomheden.

– ”Der var nogle, der var skeptiske i forhold til, om vi kunne hamle op med de store spillere (DBA, Gul&Gratis, Facebook-grupper m.v.). Men mange kender det med, at man er ved at falde over legesagerne, som børnene måske ikke bruger længere. Og det er det, vi rammer. Med vores app kan man bare smide det op og se, om der er nogle i nabolaget, der er interesseret i at hente det,” sider den ene af stifterne og driftsdirektør Nicolai D. Johannesen til Berlingske.

Nicolai Johannesen fortæller også, at selskabet har overhalet DBA i forhold til oprettelse af annoncer på produkter til børn.

Jesper Buch (Kilde: Jesperbuch.com)

Jesper Buch (Kilde: Jesperbuch.com)

Jesper Buch klar med investering

Troen på forretningskonceptet er de fire stiftere ikke alene med længere.

Et af de mest pengestærke makkerpar i dansk erhvervsliv er nemlig gået ind i firmaet. Just-Eat-stifteren Jesper Buch og makkeren Carsten Mikkelsen investerer nemlig millioner i ReShopper. Bestyrelsesformand og første investor i ReShopper Esben Gadsbøll er også klar med endnu en investering i selskabet – hans tredje.

 – Dansk secondhand-app satser på udlandet

Jesper Buch fortæller, at det er en af de største investeringer han har foretaget. Den hidtil største han har foretaget er, at han investerede 12 millioner i Miinto.

– ”Det er imponerende, at ReShopper går ind og dominerer nichen i Danmark til trods for DBA. Det kan vi også gøre i de nye lande, vi går ind i. Jeg investerer i mennesker, og jeg tror virkelig på det her team, som over flere år har vist sig eksekveringsdygtige ved at skabe et fantastisk produkt i en niche, hvor målgruppen er utrolig loyal og attraktiv,” siger Jeser Buch.

Ifølge CVR-registret ejer Jesper Buch nu mellem 5 og 10 procent af ReShopper via sit holdingselskab.

ReShopper er indtil videre i Danmark, Sverige og Holland. Planen er at udbrede konceptet til flere lande den kommende tid.

 – Reshopper lanceres internationalt

Mere til historien

I 2016 skiftede mere end én million varer hænder. Applikationen har rundet mere end 300.000 downloads i både App Store og Google Play.

Denne app giver et estimat på om du får penge tilbage i skat

Nu kan kan du få et pålideligt estimat på, hvad der i vente, når der gives adgang til årsopgørelsen.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
DR opdeler Ramasjang i 3 selvstændige apps

Den populære Ramasjang-app fra DR deles nu op i tre selvstændige apps.

(mere…)
Igen relevant: Tjek el-priserne på telefonen

TIP: Se dagspriserne på el. Der er penge at spare, hvis du kan planlægge dit brug af strøm.

(mere…)
Fortnite kommer tilbage på iPhone – men det bliver dyrt

Sideloading af apps på iPhone og iPad bliver dyrt – en millionomkostning for udgiverne.

(mere…)
Styrelse gentager fadæse med den digitale version af Sundhedskortet

Trods forbud fra Datatilsynet har Digitaliseringsstyrelsen indsamlet personoplysninger, som ikke måtte hentes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram