ReShopper får millioninvestering af Jesper Buch

0

Den populære app, ReShopper, får millioninvestering af Jesper Buch. Det skal være med til, at få ReShopper bredt ud i hele verden.

ReShopper på Android
ReShopper på Android

Bag applikationen ReShopper står fire venner og håbefulde iværksættere. Da de for fire år siden satte sig sammen for at udleve drømmen om, at lave en appsucces var scenariet der i dag udspiller sig nok mest ønsketænkning.

 – ReShopper er Danmarks bedste børneapp

Folkene bag ReShopper mødte stor skepsis fra de eksperter, som de rådførte sig hos, da de tilbage i 2012 etablerede virksomheden.

– ”Der var nogle, der var skeptiske i forhold til, om vi kunne hamle op med de store spillere (DBA, Gul&Gratis, Facebook-grupper m.v.). Men mange kender det med, at man er ved at falde over legesagerne, som børnene måske ikke bruger længere. Og det er det, vi rammer. Med vores app kan man bare smide det op og se, om der er nogle i nabolaget, der er interesseret i at hente det,” sider den ene af stifterne og driftsdirektør Nicolai D. Johannesen til Berlingske.

Nicolai Johannesen fortæller også, at selskabet har overhalet DBA i forhold til oprettelse af annoncer på produkter til børn.

Jesper Buch (Kilde: Jesperbuch.com)
Jesper Buch (Kilde: Jesperbuch.com)

Jesper Buch klar med investering

Troen på forretningskonceptet er de fire stiftere ikke alene med længere.

Et af de mest pengestærke makkerpar i dansk erhvervsliv er nemlig gået ind i firmaet. Just-Eat-stifteren Jesper Buch og makkeren Carsten Mikkelsen investerer nemlig millioner i ReShopper. Bestyrelsesformand og første investor i ReShopper Esben Gadsbøll er også klar med endnu en investering i selskabet – hans tredje.

 – Dansk secondhand-app satser på udlandet

Jesper Buch fortæller, at det er en af de største investeringer han har foretaget. Den hidtil største han har foretaget er, at han investerede 12 millioner i Miinto.

– ”Det er imponerende, at ReShopper går ind og dominerer nichen i Danmark til trods for DBA. Det kan vi også gøre i de nye lande, vi går ind i. Jeg investerer i mennesker, og jeg tror virkelig på det her team, som over flere år har vist sig eksekveringsdygtige ved at skabe et fantastisk produkt i en niche, hvor målgruppen er utrolig loyal og attraktiv,” siger Jeser Buch.

Ifølge CVR-registret ejer Jesper Buch nu mellem 5 og 10 procent af ReShopper via sit holdingselskab.

ReShopper er indtil videre i Danmark, Sverige og Holland. Planen er at udbrede konceptet til flere lande den kommende tid.

 – Reshopper lanceres internationalt

Mere til historien

I 2016 skiftede mere end én million varer hænder. Applikationen har rundet mere end 300.000 downloads i både App Store og Google Play.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer