3 fik 47.000 nye kunder i 2016

2

I 2016 sagde landets fjerdestørste mobilselskab 3 goddag til 47.000 nye kunder. Telia mistede 38.000 kunder i samme periode.

Butiksmedarbejder hos Teleselskabet 3. (Foto: 3)
Teleselskabet 3 fik 47.000 nye kunder i 2016 (Foto: 3)

Landets mindste teleoperatør, teleselskabet 3, kunne i 2016 sætte 47.000 nye kunder ind i databasen. Selskabet har nu i alt 1.200.985 kunder. Opgørelsen tæller hovedselskabet 3 samt Oister og Zenji. 3 offentliggør ikke særskilte opgørelser for disse selskaber.

De 47.000 nye kunder svarer til en stigning på fire procent i forhold til 2015. Konkurrenten Telia, der er landets tredjestørste teleselskab, mistede i 2016 hele 38.000 kunder. Tallene for Telenor og TDC er endnu ikke offentliggjort.

– ”Efter et hårdt presset tredje kvartal, hvor vi oplevede en opbremsning i markedet, kan vi med glæde konstatere, at fjerde kvartal bød på noget mere positive takter. Vi havde desuden god succes med at åbne to nye butikker i Herning og Næstved, som performer over al forventning,” udtaler Morten Christiansen, adm. direktør for 3 i en pressemeddelelse.

I 2016 blev 3 desuden ramt af Fonas lukning. Det betød et farvel til 40 shop-in-shops. Ifølge Morten Christiansen har man lykkedes med, at få mere trafik i 3’s egne 30 butikker rundt i landet efter lukningerne af Fona-kæden.

Det vurderes af Business.dk, at 3’s fremgang navnlig skyldes satsningen på 3LikeHome-konceptet samt aggressive tilbud fra lavprisselskabet Oister.

3 inkluderer Kina i fri-roamingaftale

3 driver stadig selskabet Zenji, der er en rabatklub kombineret med et mobilabonnement. Det er generelt et selskab som får meget lidt opmærksomhed i offentligheden.

Samlet set har 3 tjent flere penge selvom de har haft en lavere omsætning.

Disse telefoner skal 3’s kunder gå uden om

På marketingdelen har 3 senest suppleret deres hund med den tidligere stjerne David Hasselhoff.

Mere til historien

3 i Danmark og Sverige er ejet af den svenske milliardærfamilie Wallenbergs gennem selskabet Investor AB og det Hong Kong baserede konglomeratet Hutchison Whampoa, der tegnes af rigmanden Li Ka-shing. Svenskerne ejer 40 procent, mens Hutchison ejer 60 procent.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer