3: Kina er snart roamingfrit

6

Kina og flere områder i Asien er nu snart roamingfrie, hvis du er kunde hos 3.

shanghai tvtower
Nu kan du tage selfies ved f.eks. Oriental Pearl Tower i Shanghai, Kina, og smide billederne på Facebook uden at bekymre dig om regningen (Foto: Woong Hoe)

Teleselskabet 3 udvider endnu engang de lande, som er med i 3LikeHome-konceptet. Fra mandag den 23. januar 2017 kan 3-kunder med 3LikeHome i deres abonnement også bruge mobilen i Kina, Macao, Sri Lanka og Indonesien (inklusive Bali) til samme de priser som i Danmark.

3 var det første danske teleselskab, der droppede roamingafgifterne i starten af 2014, hvor de lancerede 3LikeHome. Dengang dækkede det kun seks lande.

Kina er stort eksportmarked

Med tilføjelsen af de nye lande, og særligt Kina, forventer 3 også at tiltrække flere erhvervskunder.

3LikeHome gælder altså snrat på alle Danmarks største eksportmarkeder. Dansk eksport til Kina stiger i disse år markant, hvilket har været med til at efterspørge billigere telefoni i Kina til de danske virksomheder.

– ”Vi har oplevet stigende interesse for Kina, og det har vi lyttet til. Vi vil gerne være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere og ikke mindst danske virksomheder med globale perspektiver. Et eksporteventyr kan være forbundet med stor risiko og mange uforudsete udgifter, og her vil vi gerne fjerne én af bekymringerne, idet kunderne kan regne med, at de på forhånd kender omkostningerne på roaming,” siger Jacob Hein Knudsen, VP for Business Market hos 3.

BAGGRUND: Dette skal du vide om 3LikeHome

Roamingpriser i Kina for erhvervskunder uden 3LikeHome

  • Opkald til Danmark: 11,20 kr./minut ekskl. moms
  • Opkaldsafgift: 3,16 kr./minut ekskl. moms
  • Sms til Danmark: 3,20 kr. ekskl. moms
  • Data: 80 kr./MB ekskl. moms

Med 3LikeHome betaler kunderne ikke ovenstående priser, men bruger blot af den data og de taleminutter, som er inkluderet i deres abonnement. 3LikeHome er inkluderet i alle fri tale- og bredbåndsabonnementer for privatkunder samt en række erhvervsabonnementer hos 3.

3LikeHome dækker

  • Trafik på alle netværk i de pågældende lande, ikke kun 3’s netværk
  • Modtagelse af kald og opkald til danske og lokale numre
  • SMS/MMS til danske numre og til lokale numre
  • Op til 10 GB data i op til 30 dage af gangen. Data forbruges fra den datamængde, der er inkluderet i kundens abonnement
  • Opkald til udenlandske numre uden for det land, man befinder sig i, koster almindelig udlandstakst

TIP: Sådan bruger du wi-fi sikkert på ferien

Nu i 47 lande

3LikeHome dækker altså inden længe 47 lande, der giver privat- og erhvervskunder muligheden for, at bruge deres smartphone og mobile bredbånd til samme priser som i Danmark.

Foruden Kina, Macao, Sri Lanka og Indonesien, så dækker 3LikeHome også De Amerikanske Jomfruøer, Australien, Belgien, Bulgarien, Canada, Cypern, England, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Hongkong, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, New Zealand, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, San Marino, Schweiz, Singapore, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, USA, Wales og Østrig.

Kina, Indonesien, Macao og Sri Lanka er altså en del af 3LikeHome mandag den 23. januar 2017.

Mere til historien

Macao er et selvstændigt styre i Kina, som også har egen tele-infrastruktur.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer