Fitbit rygtes at købe Pebble

KORT NYT: Smartwatch producenten Pebble siges at blive opkøbt af Fitbit.

FItbit Charge 2 (Foto: Fitbit)

FItbit Charge 2 (Foto: Fitbit)

Fitbit er pt markedsleder indenfor fitness-wearables, men de vil være bedre og større. I IT verdenen betyder det ofte at købe konkurrenter eller mindre start-ups, der arbejder i den niche-del, som man vil ind i.

– Fitbit Charge 2 test – bedre form via spilelement

Pebble har fundet sin egen lille niche i smartwatch markedet, men bliver presset af giganter som Apple, Google, Samsung og Sony. Pebble har sin egen softwareplatform, men understøtter en lang række af populære motion og musik apps.

– Pebble smartwatch klar i anden generation

Nu forlyder det, at Fitbit vil købe Pebble og de skulle være så langt i forhandlingerne, at beløbet er fundet. Hverken Fibit eller Pebble vil kommentere noget, men beløbet bliver ikke særlig stort i følge The Intercept’s kilder.

Pebble kan bestemt mærke konkurrencen fra Apple’s Watch og Google’s Android Wear. I tredje kvartal faldt Pebble’s salgstal med 52 procent i forhold til samme periode sidste år.

– Blokering af Apple Watch konkurrent var en fejl

Pebble Steel (Foto: Pebble)

Pebble Steel (Foto: Pebble)

Så selvom fans af Pebble måske ikke er vild med idéen om opkøbning kan det ende med at rede virksomheden, dens produkter og dens fremtid.

Pebble startede med at få 20 millioner dollars gennem crowdfunding og kickstartede interessen for smartwatch.

Mere til historien

Apple står for næsten 40 procent af smartwatchmarkedet. I USA ejer 15 procent et Wearable, Australien næsten 14 procent, men EU og Storbritannien kun 8,1 procent. Tallene er fra juli 2016.

Fitbit kræver Google-konto fra 2023

Google ejer Fitbit og fra næste år kræver det Google-konto til nye Fitbit-enheder.

(mere…)
Fitbit klar med nye smartwatches og aktivitetstrackere

Fitbit har netop præsenteret tre nye bud på smartwatch eller aktivitetstracker til dem, som vil holde styr på alt fra skridt, puls, motion og meget mere.

(mere…)
Fitbit tilbagekalder produkt grundet forbrændingsrisiko

Fitbit har oplevet overophedning af batteriet i deres Fitbit Ionic-produkter. Derfor tilbagekaldes disse. Det drejer sig om ca. 1,7 mio. enheder.

(mere…)
Fitbit Charge 5 er annonceret

Fitbit har annonceret det nye Charge 5. Du kan blive klogere på den nyeste fitnesstracker fra Fitbit her.

(mere…)
Fitbit på vej med nyt – Charge 5 er lækket

En række af funktionerne, billeder og prisen på det kommende Fitbit Charge 5 er lækket før den officielle annoncering. Se alle detaljerne her.

(mere…)
Fitbit Ace 3 test – fitnessarmbånd til børn

TEST: Fitbit Ace 3 er et fitnessarmbånd til børn fra 6 år. Armbåndet hjælper med motivationen, men har sine mangler. Læs min Fitbit Ace 3 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram