Pebble smartwatch klar i anden generation

0

CES: Ganske som forventet kunne firmaet bag Pebble smartwatch præsentere den næste generation. Læs nærmere om det nye Pebble smartwatch her.

Pebble Steel (Foto: Pebble)
Pebble Steel (Foto: Pebble)

Allerta, som er firmaet bag Pebble smartwatch, har i forsøget på at gøre smartwatches mainstream netop annonceret deres anden generation af Pebble. Det skriver Intomobile.com.

 – Pebble 2 præsenteres måske på CES

Det netop annoncerede smartwatch hedder Pebble Steel og er, som navnet antyder, udformet i stål. Dette er i et forsøg på, at ramme en målgruppe udnover nørder og science fiction fans.

 – Video fra fortiden – når science fiction møder virkeligheden

Væk er plastikdesignet, som i stedet er erstattet af rustfrit stål og glasset er Corning Gorilla Glass.

Der fås desuden en traditionel stål-urrem til Pebble Steel, hvor en lille LED-pære i øvrigt indikerer batteristatus. Foruden det, så har det nye Pebble Steel de features, som det foregående Pebble også havde; e-paper skærm, 5 til 7 dages batteritid og et waterproof design.

Det er allerede nu muligt, at forudbestille det nye Pebble Steel fra deres hjemmeside for $259 i farverne, Brushed Stainless og Black Matte. De første enheder er klar til afsendelse den 28. januar 2014.

Det er endnu uvist om, det vil være muligt at købe Pebble Steel via en dansk forhandler.

Mere til historien

Samsung har også deres smartwatch på markedet, Galaxy Gear, men også her forventes efterfølgeren at være på trapperne. Du kan iøvrigt læse vores duel mellem Sony Smartwatch 2 og Samsung Galaxy Gear.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer