Pebble smartwatch klar i anden generation

CES: Ganske som forventet kunne firmaet bag Pebble smartwatch præsentere den næste generation. Læs nærmere om det nye Pebble smartwatch her.

Pebble Steel (Foto: Pebble)

Pebble Steel (Foto: Pebble)

Allerta, som er firmaet bag Pebble smartwatch, har i forsøget på at gøre smartwatches mainstream netop annonceret deres anden generation af Pebble. Det skriver Intomobile.com.

 - Pebble 2 præsenteres måske på CES

Det netop annoncerede smartwatch hedder Pebble Steel og er, som navnet antyder, udformet i stål. Dette er i et forsøg på, at ramme en målgruppe udnover nørder og science fiction fans.

 - Video fra fortiden – når science fiction møder virkeligheden

Væk er plastikdesignet, som i stedet er erstattet af rustfrit stål og glasset er Corning Gorilla Glass.

Der fås desuden en traditionel stål-urrem til Pebble Steel, hvor en lille LED-pære i øvrigt indikerer batteristatus. Foruden det, så har det nye Pebble Steel de features, som det foregående Pebble også havde; e-paper skærm, 5 til 7 dages batteritid og et waterproof design.

Det er allerede nu muligt, at forudbestille det nye Pebble Steel fra deres hjemmeside for $259 i farverne, Brushed Stainless og Black Matte. De første enheder er klar til afsendelse den 28. januar 2014.

Det er endnu uvist om, det vil være muligt at købe Pebble Steel via en dansk forhandler.

Mere til historien

Samsung har også deres smartwatch på markedet, Galaxy Gear, men også her forventes efterfølgeren at være på trapperne. Du kan iøvrigt læse vores duel mellem Sony Smartwatch 2 og Samsung Galaxy Gear.

Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Dette kan du forvente på Apple Watch Series 8

OVERBLIK: Apple Watch Series 8 er endnu ikke officielt, men rygterne og spekulationerne er godt i gang. Her er lidt af det, som du kan forvente.

(mere…)
Google Pixel Watch lækket igen – afslører Fitbit-integration

Der er netop lækket nye billeder af det kommende Google Pixel Watch, som viser en Fitbit integration.

(mere…)
Xiaomi klar med to nye smartwatches og headsets

I dag lander nye headsets og smartwatches fra Xiaomi i handlen. Du kan læse mere om produkterne her og se priser.

(mere…)
Analytiker: Apple Watch Series 3 udgår til efteråret

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple Watch Series 3 udgår af sortimentet til efteråret, når nye modeller annonceres.

(mere…)
OnePlus Nord smartwatch rygtes på vej

Et nyt smartwatch er måske på vej fra OnePlus, ifølge de seneste rygter. Et Nord-smartwatch vil blive afsløret inden alt for længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram