Fitbit tilbagekalder produkt grundet forbrændingsrisiko

Fitbit har oplevet overophedning af batteriet i deres Fitbit Ionic-produkter. Derfor tilbagekaldes disse. Det drejer sig om ca. 1,7 mio. enheder.

Fitbit Ionic. (Foto: Fitbit)

Fitbit meldte forleden ud, at de tilbagekalder Fitbit Ionic-smartwatches. Grunden til tilbagekaldenden er, at der er en risiko for overophedning af batteriet i urene, som kan udgøre en risiko for forbrænding.

Produktionen af Fitbit Ionic stoppede i 2020, men urene kan fortsat købes hos nogle forhandlere.

Fitbit Luxe – ny stilfuld fitness- og wellness tracker

Fitbit oplyser, at kundesikkerheden er topprioritet for selskabet. De derfor har truffet beslutningen om, at tilbagekalde produkterne af et forsigtighedsprincip. 

Der har været et begrænset antal hændelser, hvor der har været overophedning i batteriet på Fitbit Ionic-enheder.

Ifølge en meddelelse fra den amerikanske tilsynsmyndighed udgør tilfældene mindre end 0,01 procent af de solgte enheder. Hændelsen beskrives derfor som ”meget sjælden”. Det drejer sig om knapt 1,7 millioner solgte Fitbit Ionic enheder, der skal hentes hjem.

Det er vigtigt til pointere, at tilbagekaldelsen ikke har betydning for andre Fitbit-produkter.

Sådan forholder du dig…

Indtil videre er Ionic tilgængelig i tre farvekominationer: sølvgrå med blågrå rem, smokey-grå med charcoal-farvet rem og brændt orange med skifer-blå rem. (Foto: Fitbit)

Har du et Fitbit Ionic smartwatch, så bør du stoppe med at anvende dette øjeblikkeligt og i stedet besøge hjemmesiden help.fitbit.com/ionic eller ringe til Fitbits kundeservice (engelsk) på +45 89 88 10 24 og modtage en refusion.

Ejere af Fitbit Ionic kan bortskaffe deres enhed ved at affaldssortere den, som de ville gøre med enhver anden elektronisk enhed eller lithium-ion-batteri. De bør ikke returneres til butikken.

Mere til historien

Fitbit ejes i dag af Google

Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Dette kan du forvente på Apple Watch Series 8

OVERBLIK: Apple Watch Series 8 er endnu ikke officielt, men rygterne og spekulationerne er godt i gang. Her er lidt af det, som du kan forvente.

(mere…)
Google Pixel Watch lækket igen – afslører Fitbit-integration

Der er netop lækket nye billeder af det kommende Google Pixel Watch, som viser en Fitbit integration.

(mere…)
Xiaomi klar med to nye smartwatches og headsets

I dag lander nye headsets og smartwatches fra Xiaomi i handlen. Du kan læse mere om produkterne her og se priser.

(mere…)
Analytiker: Apple Watch Series 3 udgår til efteråret

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple Watch Series 3 udgår af sortimentet til efteråret, når nye modeller annonceres.

(mere…)
OnePlus Nord smartwatch rygtes på vej

Et nyt smartwatch er måske på vej fra OnePlus, ifølge de seneste rygter. Et Nord-smartwatch vil blive afsløret inden alt for længe.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram