Fitbit Luxe – ny stilfuld fitness- og wellness tracker

Fitbit er klar med en ny stilfuld fitness- og wellnesstracker, som kommer med funktioner, der tidligere kun kom på smartwatches. Læs om Fitbit Luxe her.

Fitbit Luxe (Foto: Fitbit)
Fitbit Luxe (Foto: Fitbit)

Fitbit er blevet en del af Google og netop lanceret deres nye og stilfulde fitness- og wellness-tracker, som ikke bare tracker din aktivitet, men alle aspekter af din sundhed. Den nye stilfulde fitness- og wellness-tracker hedder Fitbit Luxe.

Og der er også luksus over den – på flere måder.

Fitbit Luxe kommer med en lille farve-touchskærm og op til fem dages batteritid på én opladning.

Der findes et væld af tilbehør med forskellige remme, så du kan have alt fra et sporty look til et stylish eller ligefrem et luksuslook med et ”armbånd som rem” fra smykkemærket Gorjana (en special edition). Fitbit Luxe Special Edition fra Gorjana forvandler trackeren til et smukt smykke med Parker- kædearmbåndet i rustfrit stål og farven soft gold.

De forskellige ”armbånd”, eller remme, findes i silikone, læder, vævet materialer og i rustfritstål.

Fitbit Luxe har en tynd touchskærm, hvor du kan vælge flere forskellige dynamiske urskiver og så har den swipe- og tap-funktioner, som giver dig adgang til de forskellige trackinger og statistikker.

Du får mulighed for en masse overvågning i alt fra stressniveau, søvn- og aktivitetsmåling. Luxe giver dig også indsigt i vigtige oplysninger i Health Metrics Dashboard via Fitbit-appen og det kan være medvirkende til, at du opdager ændringer i din generelle sundhed. Det kan være alt fra øget stress, træthed eller lignende.

-”I løbet af det sidste år har vi været nødt til at tænke anderledes, når det gælder vores sundhed og velvære. Det gælder alt fra at holde øje med mulige symptomer på COVID-19 til at håndtere stress og angst. Selvom vi begynder at se positive ændringer, har det aldrig været vigtigere at kontrollere alle aspekter af dit helbred, ” fortæller James Park, VP, GM og medstifter af Fitbi i en pressemeddelelse.

Fitbit klar med ny aktivitetstracker til børn

Nogle af de funktioner, som du får med Fitbit Luxe, har tidligere kun været tilgængelige på Fitbits smartwatches. Du vil eksempelvis blive mindet om sengetid og reminders to move minder dig om, at rejse dig op og komme i bevægelse.

Hvis man ser bort fra sundheds- og træningsfunktionerne, så kommer Luxe også med alarm, stopur, minutur og muligheden for at sende dig notifikationer ved opkald og beskeder på din smartphone.

Se billeder af Fitbit Luxe

Fitbit Luxe kommer i flere forskellige varianter, hvor remmene og selve “urkassen” giver forskellige udtryk. Er du mest til det klassiske, sporty eller luksus? Se flere af mulighederne i galleriet herunder.

Pris og tilgængelighed – her kan du købe Fitbit Luxe

Fitbit Luxe kan forudbestilles allerede fra i dag og har en vejledende pris på 1.199 kroner for den almindelige version. Det kommer i handlen i løbet af foråret – en mere præcis salgsstartsdato er endnu ikke offentliggjort.

Ønsker du Fitbit Luxe Special Edition (fra Gorjana) kan denne også forudbestilles fra i dag, men kommer først i handlen i juni. Det har en vejledende pris på 1.499 kroner.

Det kommer til salg hos blandt andet Elgiganten, Power og Coolshop.

I udvalgte butikker kan du scanne QR-koden på salgsskiltet og efterfølgende få en virtuel oplevelse af hvordan, at Fitbit Luxe vil se ud på dit håndled.

Salget af wearables og hearables er vækstet under coronakrisen

Du får med Fitbit Luxe en gratis seks måneders prøveperiode med til Fitbit Premium, hvor du får en dybere analyse af dine data. Efter prøveperioden kan Premium tilkøbes for 69 kroner om måneden eller 599 kroner for et helt år.

Mere til historien

Stress Management Score er nu tilgængeligt på tværs af alle Fitbits trackere og smartwatches. Det betyder, at relevante funktioner bliver tilgængelige for millioner af brugere i hele verden. Fitbits Stress Management Score kommer med en daglig vurdering af, hvordan din krops evne til at håndtere stress er. Det gør den ud fra dit aktivitetsniveau, din søvn og puls.

Apple Watch vil kunne opdage søvnapnø

Søvnapnø kan måske i nær fremtid blive spottet af Apple Watch. I hvert fald hvis vi skal tro de seneste rygter.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Fremtidens sundhedsvæsen: AI halverer indlæggelsestid for kræftpatienter

Succesfuldt dansk projekt med kunstig intelligens skal bredes ud til hele landet.

(mere…)
Fitbit kræver Google-konto fra 2023

Google ejer Fitbit og fra næste år kræver det Google-konto til nye Fitbit-enheder.

(mere…)
Fitbit klar med nye smartwatches og aktivitetstrackere

Fitbit har netop præsenteret tre nye bud på smartwatch eller aktivitetstracker til dem, som vil holde styr på alt fra skridt, puls, motion og meget mere.

(mere…)
TicWatch Pro 3 Ultra GPS test | Et hårdført smartwatch til de aktive

TEST: Når man bruger ord som "pro" og "ultra" i et produktnavn, stiger forventningerne. Kan Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS leve op til sit navn?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram