Fitbit klar med ny aktivitetstracker til børn

Fitbit har annonceret Fitbit Ace 3, der er en ny aktivitets- og søvnmåler til børn. Armbåndet er med til, at motivere børnene til at have en aktiv livsstil.

Fitbit Ace 3 (Foto: Fitbit)
Fitbit Ace 3 er en fitnesstracker til børn (Foto: Fitbit)

Fitbit har offentliggjort deres seneste bud på en fitnesstracker til børn. Navnet er Fitbit Ace 3, der bygger videre på de tidligere Fitbit Ace produkter. Fitbit Ace 3 kommer med længere batteritid, interaktive urskiver og et børnevenligt design.

Det er dog ikke kun designet, der er børnevenligt. Det kommer nemlig med sjove motivationer, som skal gøre børnene får bevæget sig. Deriblandt er nye Minions-muligheder.

Fitbit Ace 3 har op til 8 dages batteri, hvilket betyder det umiddelbart kan holde hele ugen uden opladning.

Målgruppen er børn i alderen 6 år og opefter.

Efter en periode med fjernundervisning og mangel på sportsaktiviteter efter skole bruger børn mere tid foran skærmen. For at modvirke dette er mange forældre nødt til at finde nye måder at aktivere deres børn på. Ace 3 inspirerer børn til at røre sig uanset omstændighederne og hjælper dem med at opbygge sunde vaner, der varer hele livet, lyder det fra Fitbit.

-“I Ace 3 har vi tilføjet oplevelser, der bringer mere sjov ind i børns dagligdag for at hjælpe dem og deres forældre med at genfinde glæden ved bevægelse og bibringe vigtige, fundamentale sunde vaner, der kan holde ved for evigt,” siger James Park, VP, GM & Co-stifter af Fitbit i en pressemeddelelse.

Indstil mål for børnene

Ace 3 hjælper børnene med at udvikle sunde vaner og forsøger at motivere dem til at tage mindst 250 skridt i timen med påmindelser. Dette kan tilpasses under skoletiden. Børnene kan også indstille personlige mål og se deres daglige aktivitet ved at se statistik, indstille timere og løbe om kap mod stopuret direkte via deres enhed.

Søvnmåling og påmindelser om sengetid er også tilgængeligt – ligesom der kan indstilles alarmer. Det kan hjælpe forældre og børn til at samarbejde om at udvikle et ensartet søvnskema, så børnene får nok hvile.

I Fitbit appen kan børn forbinde med venner og familie (godkendt af forældrene), deltage i konkurrencer via Family Face Off udfordringer og fejre milepæle med virtuelle emblemer og trofæer.

Privatlivet er sikret

Fitbit har også sørget for, at børnenes privatliv er beskyttet.

Ace 3 opfylder standarderne for børns privatliv, som er sikret ved lov, herunder Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) i USA og GDPR i Europa.

Se Fitbit Ace 3

Minions – look og funktioner

Ace 3 har animerede urskivekarakterer, som i takt med børnene igennem dagen nærmer sig deres mål, ændrer sig og ”vokser”. Der er mere end 20 urskiver med alt fra en kanin, kat, rumvæsen og rumskib.

Børnene kan også tilpasse deres Ace 3 til deres individuelle stil ved at vælge imellem forskellige tilhørende remme. Herudover kommer Ace 3 snart til at være den første aktivitetstracker, som bringer nogle af de mest elskede figurer til børnenes håndled: Minions.

Med to tilhørende remme i Despicale-blå og Mishcief-sort, samt kommende Minions-funktioner og tilbud, vil de ikoniske Minions-karakterer kunne motivere børn til at forblive aktive.

Forældrene har adgang til en Fitbit-familiekonto, hvor de har overblik over deres barns aktivitet, kan administrere, hvad der bliver vist på deres barns applikationer og godkende de indkomne venneanmodninger.

Du kan forbinde Fitbit Ace 3 med både Android- og iOS-enheder. Har barnet sin egen smartphone, kan de modtage notifkationer om opkald og SMS’er på Ace 3.

Fitbit Ace 3 kommer i handlen mandag den 15. marts 2021 til en pris på 599 kroner. Fitbit Ace 3 forhandles hos Elgiganten, Power og på Coolshop.dk.

GUIDE: For meget iPad? Sådan styrer du børnens skærmtid

Mere til historien

Fitbit Ace 3 kommer med de klassiske, komfortable og sikre silikoneremme i et design, der kan modstå væske og stød. Fitbit Ace 3 fås i farverne sort med et sportsrødt spænde eller en kosmisk blå med et astrogrønt spænde. Tilhørende remme med Minions-mønster vil være tilgængeligt i løbet af sommer 2021 til 199 kr. 

Disse børnespil stjæler dine data – se listen

En ny dansk undersøgelse af mobilspil viser hvilke populære børnespil, der videregiver børn og unges data. Se listen her.

(mere…)
Mobilspil lokker penge ud af børn og unge

Børn kan risikere at blive ludomaner i en alt for tidlig alder ved at spille mobilspil. Sådan lyder advarslen fra Forbrugerrådet Tænk.

(mere…)
Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Teknologiforståelse kommer på skoleskemaet

Et nyt fag kommer på skoleskemaet. Det skal hjælpe eleverne med at forstå sig på digitaliseringen.

(mere…)
Så mange børn oplever ubehageligt indhold på nettet

DR sætter fokus på, hvad børn og unge egentlig ser på deres skærm - og alt for meget er ubehageligt. Hvad kan man gøre?

(mere…)
Børn har barske oplevelser bag skærmen

DR har frigivet en skræmmende dokumentar - ”Alene hjemme på nettet”, som har fokus på børns grænseoverskridende oplevelser.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram