Fitbit Charge 5 er annonceret

0

Fitbit har annonceret det nye Charge 5. Du kan blive klogere på den nyeste fitnesstracker fra Fitbit her.

Fitbit Charge 5 (Foto: Fitbit)
Fitbit Charge 5 (Foto: Fitbit)

Fitbit er klar med Charge 5 – præcis som rygterne havde forudsagt.

Du kan holde øje med en masse detaljer omkring din sundhed på armen.

Fitbit har nemlig sat ekstra fokus på det helhedsorienterende helbred og nu giver de samme indsigt i kroppens fysiske og mentale tilstande, som der også gøres på smartwatches. 

-”Charge 5 er vores mest avancerede fitnesstracker indtil videre,” sådan startede Dennis Hsu, Group Product Marketing Manager hos Fitbit Trackers.

Og der er noget at leve op til. Charge-serien er generelt rigtig populær og et af de bedst sælgende produkter. Der er solgt mere 40 millioner Charge-enheder på verdensplan siden den første model kom i 2014. Omkring 33 procent af alle Fitbit-brugere har en Charge-model.

Store forventninger

Forventningerne er store til det nye Charge 5.

Designet er tyndere end tidligere modeller. Det har et strømlinet og aerodynamisk design. Derudover får du også indbygget GPS, Active Zone Minutes, 20+ træningsindstillinger, automatisk registrering af aktivitet, cardio fitness level og score (V02 Max), Health Metrics, Sleep Score, Sleep Stages og SmartWake.

Desuden har det en vandtæthed i 50 meters dybde og op til syv dages batteritid.

Måler stress

Charge 5 er også den første aktivitetstracker fra Fitbit, som kan måle stress. Den er nemlig udstyret med en EDA-sensor, som måler kroppens reaktion i forskellige situationer. Det sker via små ændringer i dine fingres svedkirtler.

Du får også adgang til Stress Management Score i Fitbit-appen, hvor du hver morgen kan få indblik i dit mentale overskud. Det kan hjælpe dig med at vurdere, om du kan påtage dig flere udfordringer eller vil have godt af at restituere lidt.

Charge 5 giver også mulighed for, at du med et fingerstrøg kan se din statistik, foretage kontaktløse betalinger, modtage og sende meddelelser fra og til din smartphone (hurtigsvar kun tilgængeligt med Android) samt vælge mellem 20 farverige urskiver.

ScanWatch er et rigtigt ur med sundhedsfunktioner

Fitbit Charge 5 måler også din puls døgnet rundt, samt giver besked om du er under eller over dit personlige pulsniveau. Enheden vil på sigt også få Elektrokardiogram-appen (EKG), men det vil endnu ikke være tilgængeligt for det danske marked.

Charge 5 er udstyret med en ny AMOLED-farveskærm og er Fitbits første aktivitetstracker, hvor du kan have skærmen tændt hele tiden og nemt se dine tal under træning. Skærmen er to gange lysere end forgængeren, hvilket gør det let at se den på solrige dage.

Fitbit Premium

Fitbit Charge 5 (Foto: Fitbit)
Fitbit Charge 5 (Foto: Fitbit)

Foruden Charge 5 er Fitbit også klar med Fitbit Premium. Hvor du vil få adgang til mere end 200 træningssessioner fra anerkendte trænere og brands. Her vil også ske forskellige ting med Will Smith, som blandt andet vil lave eksklusivt indhold til abonnenter. 

Det koster 69 kroner om måneden for et abonnement til Fitbit Premium, mens det koster 599 kroner for et årsabonnement. 

Du kan allerede nu forudbestille Fitbit Charge 5 på Fitbit.com. Du kan også finde Fitbit Charge 5 i Elgiganten, Power, CoolShop eller XXL fra slutningen af september. Det har en vejledende salgspris på 1.399 kroner.

Mere til historien

Fitbit har i forbindelse med lanceringen indgået et samarbejde med Will Smith, hvor de skal udvikle eksklusivt indhold sammen til Fitbit Premium og sociale medier. 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer