Så fed er Pixel XL fra Google

8

WEB-TV: Google har skabt en supertelefon. Kom med tæt på Pixel XL.

Grim med effektiv

Google Pixel XL (Foto: Google)
Google Pixel XL (Foto: Google)

Bagsiden er vildt grim, mens forsiden minder om så mange andre telefoner. Selvom det lyder som en dårlig start på en anmeldelse, så skal du ikke være bekymret. For Pixel XL ER virkelig en rigtig fed Android-telefon.

Kameraet hører til blandt de bedste ting. 12,3 megapixels lyder ikke af meget, men fotokvaliteten er virkelig god. Ifølge DxOMark er Pixel XL kameraet det p.t. bedste i smartphones. Med 89 point ligger den sig lige over Galaxy S7 Edge, HTC 10 og Sony Xperia X Performance, der jo bestemt heller ikke er dårlige kameraer.

Som på iPhone 7 Plus og Huawei P9 kan Pixel XL tage billeder med den særlige dybdeeffekt, der kendes fra spejlreflekskameraer. Det er lidt bøvlet, men fungerer når motivet ellers står HELT stille.

Den største ulempe ved telefonen er nok batteritiden, der desværre ikke overrasker, selvom kapaciteten er oppe på hele 3.450 mAh. Den modsatte side af medaljen er opladetiden. Google lover syv timers drift efter bare 15 minutter i stikkontakten.

Køb Google Pixel i Flensburg og spar mange penge

Google Assistant, er Googles svar på Siri. Det fungerer glimrende, men kun på engelsk og tysk, og Assistant forstår sammenhænge i spørgsmålene. Det er her Googles funktion er Siri overlegen. Jeg synes dog, det er uambitiøst af en virksomhed som Google, kun at have to sprog tilgængelig ved lanceringen. Specielt fordi det fyldte rigtigt meget, da Google præsenterede Pixel og Pixel XL.

Ingen tvivl om, at Google Assistant nok skal blive spændende at følge over de næste par år. Jeg har i hvert fald store forventninger.

Anmeldere: Pixel er den bedste Android til dato

Når det hele samles så ender Pixel XL på 5 ud af 6 stjerner, og udmærkelsen MereMobil.dk anbefaler.

I ovenstående web-TV indslag kan du komme tættere på Pixel XL. Læs også min store anmeldelse af Pixel XL.

Mere til historien

På Pixel XL behøver du ikke være bekymret for pladsen. Smart Storage kan nemlig fjerne videoer og billeder fra hukommelsen, der allerede er sikkerhedskopieret til Google Fotos.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer