Nu kan du købe Sony Xperia XZ

2

Præcis på den lovede dato er Sony Xperia XZ klar til salg her i Danmark.

Sony Xperia XZ (Foto: Sony)
Sony Xperia XZ (Foto: Sony)

Mens Samsung kæmper med Galaxy Note 7, der efterhånden er blevet til en reel katastrofe, formår andre, at overholde tidsplanen.

Galaxy Note 7 er død – Samsung stopper alt

Sony annoncerede den 1. september deres nyeste topmodel Sony Xperia XZ med en salgsstartdato i Danmark den 11. oktober 2016. I dag er det præcis den dato, og telefonen er klar til salg her i Danmark.

Den vejledende pris var sat til 5.499 kroner hvilket aktuelt holder meget godt. Xperia XZ er lige nu lagervare hos blandt andet ProShop.dk og Power.

Ifølge Sony vil telefonen kunne købes hos alle danske teleoperatører. Desuden bliver den tilgængelig bredt gennem blandt andet Elgiganten og Dansk Supermarked.

Her er Sonys planer for Android 7.0 Nougat

Selvom Xperia XZ ikke bringer noget nyt til bordet, er det stadig en velfungerende smartphone, som man bestemt ikke vil fortryde købet af. Der kan siges mange ting om Sony, men de har tradition for høj kvalitet og driftssikkerhed. Det er vel også bedre end en telefon der ikke fungerer.

TEST: Sony Xperia XZ er et udmærket køb

Sony er kendt for gode kameraer i telefonerne. Kamerasitet DxOMark gav tidligere Sony Xperia X Performance 88 point, hvilket bringer den op blandt de absolut bedste mobilkameraer. Vi har produceret et web-tv indslag hvor vi går tæt på imponerende kompakte teknik som et mobilkamera.

Mere til historien

Vi har fornyeligt anmeldt Sony Xperia X Compact. Du kan læse anmeldelsen her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer