Se Sonys opdateringsplaner for Android 7.0 Nougat

Sony har tidligere meldt ud, hvilke modeller der ville få Android 7.0 Nougat opdateringen, men ikke en tidsramme for hvornår. Det afsløres dog på lækket billede.

Opdateringsplanerne for Android 7.0 Nougat til Sony-telefoner (Kilde: MojAndroid.sk)

Opdateringsplanerne for Android 7.0 Nougat til Sony-telefoner (Kilde: MojAndroid.sk)

Har du en Android-telefon, så håber du måske denne får Android 7.0 Nougat opdateringen, men ved det stadig ikke. Flere producenter har nemlig endnu ikke meldt noget ud om, hvilke modeller der får den nyeste Android-opdatering – og slet ikke hvornår de vil få den.

Sony og HTC var nogle af de første til at melde ud, hvilke af deres modeller, som i hvert fald vil modtage opdateringen. Men hvornår opdateringen er klar er altså endnu ikke meldt officielt ud.

Sony: Disse telefoner får Android 7.0 Nougat

Og det er det fortsat heller ikke, men Sony afholdt for kort tid siden en pressekonference i Slovakiet, hvor MojAndroid.sk fik taget billede af et dias fra deres PowerPoint-præsentation, hvor nærmere tidsrammer for hvornår Android 7.0 Nougat opdateringen frigives til forskellige Sony-telefoner.

Her er nyhederne i Android 7.0 Nougat

Ud fra billedet at dømme, så vil udrulningen af Android 7.0 Nougat ske i mindst fire ryk og de første telefoner, som modtager opdateringen, er altså de nyeste topmodeller Xperia X Performance og den allernyeste Xperia XZ, der endnu ikke har haft salgsstart.

Listen stemmer også overens med de modeller, der tidligere er meldt ud ville få opdateringen. De nyeste modeller Xperia X Compact og Xperia XZ, som blev præsenteret under IFA-messen, er dog blevet tilføjet.

Sony har netop også meldt ud, at ejere af Xperia X Performance kan tilmelde sig et betaprogram, hvor de kan være med i de sidste tests af Android 7.0 Nougat.

Få Android 7.0 beta til Sony Xperia X Performance

Mere til historien

Den første smartphone, der kom med Android 7.0 Nougat fra salgsstart var LG V20. Men på det danske marked er denne endnu ikke lanceret og det er fortsat uvist om den overhovedet kommer på markedet.

Læs også:
TEST: Sony Xperia XZ – udmærket, men overrasker ikke

Sony bekræfter Xperia-telefon event

Så er det officielt. Der kommer en ny Sony Xperia-telefon. Der er særligt 3 ting, som jeg er meget spændt på.

(mere…)
iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Billede afsløret af Sony Xperia 1 VI

Sony Xperia 1 VI ventes, at være den næste topmodel fra Sony. Nu er et billede lækket. Se billedet her og læs mere om telefonen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram