Se Sonys opdateringsplaner for Android 7.0 Nougat

Sony har tidligere meldt ud, hvilke modeller der ville få Android 7.0 Nougat opdateringen, men ikke en tidsramme for hvornår. Det afsløres dog på lækket billede.

Opdateringsplanerne for Android 7.0 Nougat til Sony-telefoner (Kilde: MojAndroid.sk)

Opdateringsplanerne for Android 7.0 Nougat til Sony-telefoner (Kilde: MojAndroid.sk)

Har du en Android-telefon, så håber du måske denne får Android 7.0 Nougat opdateringen, men ved det stadig ikke. Flere producenter har nemlig endnu ikke meldt noget ud om, hvilke modeller der får den nyeste Android-opdatering – og slet ikke hvornår de vil få den.

Sony og HTC var nogle af de første til at melde ud, hvilke af deres modeller, som i hvert fald vil modtage opdateringen. Men hvornår opdateringen er klar er altså endnu ikke meldt officielt ud.

- Sony: Disse telefoner får Android 7.0 Nougat

Og det er det fortsat heller ikke, men Sony afholdt for kort tid siden en pressekonference i Slovakiet, hvor MojAndroid.sk fik taget billede af et dias fra deres PowerPoint-præsentation, hvor nærmere tidsrammer for hvornår Android 7.0 Nougat opdateringen frigives til forskellige Sony-telefoner.

- Her er nyhederne i Android 7.0 Nougat

Ud fra billedet at dømme, så vil udrulningen af Android 7.0 Nougat ske i mindst fire ryk og de første telefoner, som modtager opdateringen, er altså de nyeste topmodeller Xperia X Performance og den allernyeste Xperia XZ, der endnu ikke har haft salgsstart.

Listen stemmer også overens med de modeller, der tidligere er meldt ud ville få opdateringen. De nyeste modeller Xperia X Compact og Xperia XZ, som blev præsenteret under IFA-messen, er dog blevet tilføjet.

Sony har netop også meldt ud, at ejere af Xperia X Performance kan tilmelde sig et betaprogram, hvor de kan være med i de sidste tests af Android 7.0 Nougat.

- Få Android 7.0 beta til Sony Xperia X Performance

Mere til historien

Den første smartphone, der kom med Android 7.0 Nougat fra salgsstart var LG V20. Men på det danske marked er denne endnu ikke lanceret og det er fortsat uvist om den overhovedet kommer på markedet.

Læs også:
- TEST: Sony Xperia XZ - udmærket, men overrasker ikke

Sony Xperia 5 IV test | Kompakt topmodel for kameraentusiasten

TEST: Sony er en af de få, som tilbyder en kompakt smartphone med topspecifikationer. Sony Xperia 5 IV er rigtig god, men har små skønhedsfejl.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Første beta af iOS 16.1 til iPhone har et par nyheder

Apple var klar med iOS 16 i mandags, men allerede nu er den første beta af iOS 16.1 klar.

(mere…)
iOS 16 slår iOS 15 i downloads

Ud fra de første dage er iOS 16 downloadet mere end tilfældet var med iOS 15.

(mere…)
Apple er klar med opdatering til iPad

Apple har frigivet nye store softwareopdatering, iOS 16, men de har også ny version til iPadOS – selvom den ikke er nået version 16 endnu.

(mere…)
Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Sony har netop afholdt PlayStation State of Play, hvor de fremviste kommende store spiltitler, der kommer til PlayStation. Tekken 8 er en af dem.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram