LG V20 er første smartphone med Android 7.0 Nougat

9

LG har tidligere meldt ud, at deres topmodel V20 ville blive den første smartphone med Android 7.0 Nougat. Google har nu også bekræftet dette.

LG V20 bliver første telefon med Android 7.0 Nougat fra salgsæsken (Kilde: Google)
LG V20 bliver første telefon med Android 7.0 Nougat fra salgsæsken (Kilde: Google)

Googles nyeste Android-version, Android 7.0 Nougat, er frigivet til de første enheder, der tæller udvalgte Nexus-telefoner.

LG har tidligere været ude med en melding om, at de ville blive den første producent, der sendte en smartphone på markedet med Android 7.0 Nougat fra salgsæsken – når de lancered V20. Og det har Google nu også bekræftet.

 – LG afslører V20 ved event den 6. september

Google bekræfter nemlig dette på deres officielle hjemmeside for Android 7.0 Nougat.

– ”Introducing The New LG V20 the first new smartphone that comes with Android Nougat, right out of the box. Coming soon,” sådan lyder det på den officielle hjemmeside, hvor Google er afsenderen.

LG V20 ventes, at blive lanceret i starten af september. LG har inviteret til et event tirsdag den 6. september – altså præcis to uger fra i dag.

 – Android N hedder officielt Android Nougat

Normalt er det ellers den nye Nexus-telefon, som er først med den nyeste Android-version. Men sådan er det altså ikke med Android 7.0 Nougat. Om Google når at afsløre nye telefoner inden er uvist, men det bliver altså ikke dem der kommer til salg inden LG V20.

 – LG V20 lanceres i september – med Android Nougat

LG har tidligere meldt ud, at V20 ville lande i butikkerne i løbet af tredje kvartal, hvilket altså i så fald betyder den allerede kommer på markedet i september.

Mere til historien

LG og Google har arbejdet tæt sammen siden 2009, hvor den første Android-telefon fra LG kom med Android 1.5 Cupcake. Siden har samarbejdet fortsat og LG har også produceret Nexus-telefonerne Nexus 4  (2012) og Nexus 5 (2013) og senest Nexus 5X.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer