LG V20 er første smartphone med Android 7.0 Nougat

LG har tidligere meldt ud, at deres topmodel V20 ville blive den første smartphone med Android 7.0 Nougat. Google har nu også bekræftet dette.

LG V20 bliver første telefon med Android 7.0 Nougat fra salgsæsken (Kilde: Google)

LG V20 bliver første telefon med Android 7.0 Nougat fra salgsæsken (Kilde: Google)

Googles nyeste Android-version, Android 7.0 Nougat, er frigivet til de første enheder, der tæller udvalgte Nexus-telefoner.

LG har tidligere været ude med en melding om, at de ville blive den første producent, der sendte en smartphone på markedet med Android 7.0 Nougat fra salgsæsken – når de lancered V20. Og det har Google nu også bekræftet.

 - LG afslører V20 ved event den 6. september

Google bekræfter nemlig dette på deres officielle hjemmeside for Android 7.0 Nougat.

- ”Introducing The New LG V20 the first new smartphone that comes with Android Nougat, right out of the box. Coming soon,” sådan lyder det på den officielle hjemmeside, hvor Google er afsenderen.

LG V20 ventes, at blive lanceret i starten af september. LG har inviteret til et event tirsdag den 6. september – altså præcis to uger fra i dag.

 - Android N hedder officielt Android Nougat

Normalt er det ellers den nye Nexus-telefon, som er først med den nyeste Android-version. Men sådan er det altså ikke med Android 7.0 Nougat. Om Google når at afsløre nye telefoner inden er uvist, men det bliver altså ikke dem der kommer til salg inden LG V20.

 - LG V20 lanceres i september - med Android Nougat

LG har tidligere meldt ud, at V20 ville lande i butikkerne i løbet af tredje kvartal, hvilket altså i så fald betyder den allerede kommer på markedet i september.

Mere til historien

LG og Google har arbejdet tæt sammen siden 2009, hvor den første Android-telefon fra LG kom med Android 1.5 Cupcake. Siden har samarbejdet fortsat og LG har også produceret Nexus-telefonerne Nexus 4  (2012) og Nexus 5 (2013) og senest Nexus 5X.

Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Nu kan du prøve Android 12 på OnePlus Nord

Den første OnePlus Nord får en forsmag på Android 12, før Nord 2.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram