Få Android 7.0 beta til Sony Xperia X Performance

Har du en Sony Xperia X Performance, så kan du blive en af de første Sony-ejere med Android 7.0 Nougat – hvis du er hurtig. Læs mere her.

Sony arbejder netop nu på, at få lagt den sidste hånd på deres tilpasning af Android 7.0 Nougat til den nyeste smartphone-familie – Xperia X-serien.

 - TEST: Sony Xperia XZ - udmærket, men overrasker ikke

Derfor inviterer Sony nu Xperia X Performance-ejere til at få en lille smagsprøve på det nyeste styresystem fra Google.

Sony giver nemlig Xperia X Performance-ejerne muligheden for, at downloade betaversionen, som netop nu er i en ”pre-release” - hvilket formentlig betyder, at den endelige opdatering er tæt på. Sony giver altså deres brugere muligheden for, at komme med feedback inden den endelige version frigives.

 - Her er nyhederne i Android 7.0 Nougat

Kunne du tænke dig at deltage i dette, så henter du softwaren ved at downloade applikationen Sony Xperia Beta Program. Derefter er det blot at følge instruktionerne i applikationen.

Applikationen lader også kun de enheder, som understøtter det, downloade opdateringen.

Der er kun et begrænset antal af pladser i Sonys ”betaprogram”. Derfor skal du være hurtig, da det gælder om at være ”først-til-mølle”.

 - Sony: Disse telefoner få Android 7.0 Nougat

Betaprogrammet er pt. tilgængeligt i Danmark, Estland, Finland, Holland, Island, Italien, Letland, Litauen, Norge, Portugal, Spaniel og Sverige.

Mere til historien

Det ventes, at de første Sony-telefoner allerede får Android 7.0 Nougat opdateringen i løbet af oktober måned, mens andre får i perioden efter.

Tekken 8 kommer til PlayStation 5

Sony har netop afholdt PlayStation State of Play, hvor de fremviste kommende store spiltitler, der kommer til PlayStation. Tekken 8 er en af dem.

(mere…)
Android 14 kommer med understøttelse af satelittelefoni

Når Google er klar med Android 14, så bliver det med muligheden for, at smartphones kan benytte satelittelefoni.

(mere…)
Her er den nye kompakte Sony Xperia 5 IV

Er du den kreative type og sværger til video, billeder og lyd i topkvalitet? Sony Xperia 5 IV er en kompakt flagskibstelefon.

(mere…)
Sony på vej med afdeling for mobilspil

En ny afdeling er på vej hos Sony, da de har købt Savage Game Studios. Dermed vil de starte afdelingen PlayStation Studios Mobile Division.

(mere…)
Sony hæver prisen og klar med ”ny” PlayStation 5

Prisen på PlayStation 5 er hævet på en række markeder - også i Danmark. En ny opdateret model er på vej.

(mere…)
Er Sony på vej med en ny ”compact”?

Sony har annonceret, at de afholder event den 1. september. Det tyder på, at en ”compact”-enhed, ser dages lys. Få detaljerne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram