Få Android 7.0 beta til Sony Xperia X Performance

Har du en Sony Xperia X Performance, så kan du blive en af de første Sony-ejere med Android 7.0 Nougat – hvis du er hurtig. Læs mere her.

Sony arbejder netop nu på, at få lagt den sidste hånd på deres tilpasning af Android 7.0 Nougat til den nyeste smartphone-familie – Xperia X-serien.

 - TEST: Sony Xperia XZ - udmærket, men overrasker ikke

Derfor inviterer Sony nu Xperia X Performance-ejere til at få en lille smagsprøve på det nyeste styresystem fra Google.

Sony giver nemlig Xperia X Performance-ejerne muligheden for, at downloade betaversionen, som netop nu er i en ”pre-release” - hvilket formentlig betyder, at den endelige opdatering er tæt på. Sony giver altså deres brugere muligheden for, at komme med feedback inden den endelige version frigives.

 - Her er nyhederne i Android 7.0 Nougat

Kunne du tænke dig at deltage i dette, så henter du softwaren ved at downloade applikationen Sony Xperia Beta Program. Derefter er det blot at følge instruktionerne i applikationen.

Applikationen lader også kun de enheder, som understøtter det, downloade opdateringen.

Der er kun et begrænset antal af pladser i Sonys ”betaprogram”. Derfor skal du være hurtig, da det gælder om at være ”først-til-mølle”.

 - Sony: Disse telefoner få Android 7.0 Nougat

Betaprogrammet er pt. tilgængeligt i Danmark, Estland, Finland, Holland, Island, Italien, Letland, Litauen, Norge, Portugal, Spaniel og Sverige.

Mere til historien

Det ventes, at de første Sony-telefoner allerede får Android 7.0 Nougat opdateringen i løbet af oktober måned, mens andre får i perioden efter.

Sony opgraderer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er den nyeste model i serien af hovedtelefoner med støjreduktion. Den nye model kommer med flere opgraderinger.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV rækker ud til de kreative

Det er den kreative elite inden for video og lyd, der skal finde Sony Xperia 1 IV interessant. Den nye topmodel er netop offenligggjort.

(mere…)
Sony Xperia 10 IV er et bud i mellemklassen

Prisen er steget 500 kroner, men telefonen har ikke ændret sig nævneværdigt. Sonys nye bud i mellemklassen er Xperia 10 IV.

(mere…)
Sony har fortsat leveringsproblemer med PS5

Salget af PlayStation 5 er et stykke fra, hvordan forgængeren PlayStation 4 solgte. Sony giver leveringsproblemerne skylden.

(mere…)
Sony forbedrer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er på vej, forlyder det. Bedre reduktion af støj og en opdatering af lyden, det er noget af det, som WH-1000XM5, skulle byde på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram