Få Android 7.0 beta til Sony Xperia X Performance

0

Har du en Sony Xperia X Performance, så kan du blive en af de første Sony-ejere med Android 7.0 Nougat – hvis du er hurtig. Læs mere her.

Sony arbejder netop nu på, at få lagt den sidste hånd på deres tilpasning af Android 7.0 Nougat til den nyeste smartphone-familie – Xperia X-serien.

 – TEST: Sony Xperia XZ – udmærket, men overrasker ikke

Derfor inviterer Sony nu Xperia X Performance-ejere til at få en lille smagsprøve på det nyeste styresystem fra Google.

Sony giver nemlig Xperia X Performance-ejerne muligheden for, at downloade betaversionen, som netop nu er i en ”pre-release” – hvilket formentlig betyder, at den endelige opdatering er tæt på. Sony giver altså deres brugere muligheden for, at komme med feedback inden den endelige version frigives.

 – Her er nyhederne i Android 7.0 Nougat

Kunne du tænke dig at deltage i dette, så henter du softwaren ved at downloade applikationen Sony Xperia Beta Program. Derefter er det blot at følge instruktionerne i applikationen.

Applikationen lader også kun de enheder, som understøtter det, downloade opdateringen.

Der er kun et begrænset antal af pladser i Sonys ”betaprogram”. Derfor skal du være hurtig, da det gælder om at være ”først-til-mølle”.

 – Sony: Disse telefoner få Android 7.0 Nougat

Betaprogrammet er pt. tilgængeligt i Danmark, Estland, Finland, Holland, Island, Italien, Letland, Litauen, Norge, Portugal, Spaniel og Sverige.

Mere til historien

Det ventes, at de første Sony-telefoner allerede får Android 7.0 Nougat opdateringen i løbet af oktober måned, mens andre får i perioden efter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer