Huawei P9 runder 6 millioner solgte

KORT NYT: Huawei lancerede for nyligt deres topmodel P9 og den ser ikke ud til at skuffe. P9 har netop rundet 6 millioner solgte enheder.

Huawei P9 (Foto: Huawei)

Huawei P9 (Foto: Huawei)

Huawei lancerede deres nyeste flagskibe, P9 og P9 Plus, den 6. april i år. P9 kunne købes udvalgte steder allerede den 16 april, mens P9 Plus først kom i handlen den 20. maj.

Allerede i juni kunne Huawei annoncere, at de havde sendt 2.6 millioner enheder ud til butikkerne.

- Huawei P9 test

Det er 30 procent mere end forgængeren P8 i hjemlandet Kina. Men vil man se vækst, så er P9 hele 1000 procent - ja, tusind % mere efterspurgt i Frankrig, ligesom Polen og Finland kunne vise 400 procents fremgang og Storbritannien så en fremgang på 300 procent. Meget imponerende.

- Huawei P9 Plus test

Det var ikke kun ved lanceringen og de første seks uger som viste gode salgstal, for det ser ud til at efterspørgslen fortsætter. Her i september kan Huawei nemlig offentliggøre, at de på tre en halv måned har solgt 6 millioner enheder.

- Huawei P9 Lite test

Mere til historien

Huawei er et mærke som de fleste først har bemærket de seneste par år, men set på antal solgte enheder er de rent faktisk verdens tredjestørste, kun overgået af Samsung og Apple.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Verdens bedste mobilkamera

Outstanding in all areas. Sådan skriver techsitet DxOMark om kameraet den nye topscorer på kamerahitlisten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram