Huawei P9 runder 6 millioner solgte

1

KORT NYT: Huawei lancerede for nyligt deres topmodel P9 og den ser ikke ud til at skuffe. P9 har netop rundet 6 millioner solgte enheder.

Huawei P9 (Foto: Huawei)
Huawei P9 (Foto: Huawei)

Huawei lancerede deres nyeste flagskibe, P9 og P9 Plus, den 6. april i år. P9 kunne købes udvalgte steder allerede den 16 april, mens P9 Plus først kom i handlen den 20. maj.

Allerede i juni kunne Huawei annoncere, at de havde sendt 2.6 millioner enheder ud til butikkerne.

Huawei P9 test

Det er 30 procent mere end forgængeren P8 i hjemlandet Kina. Men vil man se vækst, så er P9 hele 1000 procent – ja, tusind % mere efterspurgt i Frankrig, ligesom Polen og Finland kunne vise 400 procents fremgang og Storbritannien så en fremgang på 300 procent. Meget imponerende.

Huawei P9 Plus test

Det var ikke kun ved lanceringen og de første seks uger som viste gode salgstal, for det ser ud til at efterspørgslen fortsætter. Her i september kan Huawei nemlig offentliggøre, at de på tre en halv måned har solgt 6 millioner enheder.

Huawei P9 Lite test

Mere til historien

Huawei er et mærke som de fleste først har bemærket de seneste par år, men set på antal solgte enheder er de rent faktisk verdens tredjestørste, kun overgået af Samsung og Apple.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer