Sony måske på vej med to nye PS4-konsoller

KORT NYT: Når Sony i september afholder PlayStation 4 event, så kan det måske betyde offentliggørelsen af to nye varianter af PS4-konsollen.

Sony vil måske afsløre to nye PlayStation 4 konsoller til deres event i september, i hvert fald hvis man skal tro Wall Stree Journal. Det skriver The Verge.com.

- Sony inviterer til event – ny PS4 på vej?

De opgraderede konsoller er nye varianter af den eksisterende, men opgraderet på forskellige måder. Den ene skulle komme med 4K-opløsning, mens den anden skulle være en ”slim”-model. Det skriver CNet.com.

Sony afholder pressekonferencen i PlayStation Theater i New York den 7. september, hvor det altså ventes de præsentere nye konsoller.

- Er dette Sony’s næste topmodel – Xperia XR?

Det forventes, at konsollen med 4K-opløsning vil få navnet PS 4 Neo. Sony har endnu ikke bekræftet de mange rygter og spekulationer.

Mere til historien

Sony har også andet nyt i ærmet. De afholder nemlig også event under IFA-messen i Berlin, hvor de ventes at offentliggøre en ny topmodel til smartphone-markedet.

Læs også:
- Sony klar med dansk salgsstart for PlayStation VR

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram