Sony klar med dansk salgsstart for PlayStation VR

Sony har sat dato på, hvornår det kommende PlayStation VR-headset lander i de danske butikker. Se pris og tilgængelighed her.

Sony PlayStation VR (Foto: Sony)

Sony PlayStation VR (Foto: Sony)

Sony vil forsøge, at tage konkurrencen op med Oculus Rift, Samsung Gear VR og HTC Vive med deres længe ventede PlayStation VR-headset.

Tilbage i marts blev det meldt ud, at Sony ville lancere deres virtual reality-headset i Danmark i løbet af oktober, men siden da har den endelige dato ladet vente på sig.

 - PlayStation 4 på vej i 4K Virtual Reality udgave

Men ved E3-messen har Sony netop oplyst, at du fra torsdag den 13. oktober 2016 kan købe det nye PlayStation VR-headset i Danmark.

Prisen er oplyst til 399 Euro, hvilket svarer til cirka 3.000 danske kroner, men skal der så lægges moms oveni, så bliver den endelige pris mere 3.600 kroner. Dette er dog fortsat billigt i forhold til Oculus Rift og HTC Vive.

 - Slip af med fobier med Virtual Reality

Fra salgsstarten vil følgende spil være tilgængelige til PlayStation VR:

  • Rigs
  • VR Worlds
  • Until Dawn: Rush of Blood
  • Super Stardust
  • Hustle Kings
  • Tumble VR

Spillene skal selvfølgelig købes ved siden af VR-headsettet og priserne på spillene varierer.

Senere i år vil spillene Eagle Flight (Ubisoft), EVE: Valkyrie (CCP Games), Headmaster (Frame Interactive), Ny Star Wars Battlefront, Rez Infinite (Enhance Games) og Wayward Sky (Uber Entertainment) og Batmak Arkham VR også blive tilgængelige.

 - Virtual Reality lader dig træde ind i spillet

Sony oplyser, at der ved udgangen af i år vil være mere end 50 spil til PlayStation VR.

Mere til historien

Huawei vil heller ikke stå tilbage for konkurrenterne og har også lanceret et VR-headset, som lyder navnet Huawei VR. Og det nye headset fra kineserne er kompatibelt med dette års topmodeller Huawei P9 og Huawei P9 Plus, samt Huawei Mate 8. Det er desuden endnu uvist om Huawei VR kommer på det danske marked.

Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram