Sony klar med dansk salgsstart for PlayStation VR

Sony har sat dato på, hvornår det kommende PlayStation VR-headset lander i de danske butikker. Se pris og tilgængelighed her.

Sony PlayStation VR (Foto: Sony)

Sony PlayStation VR (Foto: Sony)

Sony vil forsøge, at tage konkurrencen op med Oculus Rift, Samsung Gear VR og HTC Vive med deres længe ventede PlayStation VR-headset.

Tilbage i marts blev det meldt ud, at Sony ville lancere deres virtual reality-headset i Danmark i løbet af oktober, men siden da har den endelige dato ladet vente på sig.

 - PlayStation 4 på vej i 4K Virtual Reality udgave

Men ved E3-messen har Sony netop oplyst, at du fra torsdag den 13. oktober 2016 kan købe det nye PlayStation VR-headset i Danmark.

Prisen er oplyst til 399 Euro, hvilket svarer til cirka 3.000 danske kroner, men skal der så lægges moms oveni, så bliver den endelige pris mere 3.600 kroner. Dette er dog fortsat billigt i forhold til Oculus Rift og HTC Vive.

 - Slip af med fobier med Virtual Reality

Fra salgsstarten vil følgende spil være tilgængelige til PlayStation VR:

  • Rigs
  • VR Worlds
  • Until Dawn: Rush of Blood
  • Super Stardust
  • Hustle Kings
  • Tumble VR

Spillene skal selvfølgelig købes ved siden af VR-headsettet og priserne på spillene varierer.

Senere i år vil spillene Eagle Flight (Ubisoft), EVE: Valkyrie (CCP Games), Headmaster (Frame Interactive), Ny Star Wars Battlefront, Rez Infinite (Enhance Games) og Wayward Sky (Uber Entertainment) og Batmak Arkham VR også blive tilgængelige.

 - Virtual Reality lader dig træde ind i spillet

Sony oplyser, at der ved udgangen af i år vil være mere end 50 spil til PlayStation VR.

Mere til historien

Huawei vil heller ikke stå tilbage for konkurrenterne og har også lanceret et VR-headset, som lyder navnet Huawei VR. Og det nye headset fra kineserne er kompatibelt med dette års topmodeller Huawei P9 og Huawei P9 Plus, samt Huawei Mate 8. Det er desuden endnu uvist om Huawei VR kommer på det danske marked.

Forventningerne halveret til PlayStation VR2

KORT NYT: Sony har halveret forventningerne til salget af PlayStation VR2-headsettet, som kommer i handlen inden længe.

(mere…)
Rygterne svirrer om ny generation af PlayStation 5

En ny PlayStation 5-variant er på vej, hvis man skal tro rygtebørsen. Der nævnes både PlayStation 5 Pro eller Slim. Det kan også bare være en ”2. generation” af nuværende.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Manglen på PlayStation 5 konsoller er ovre

Det er nu, ifølge Sony, blevet lettere at skaffe en PS5.

(mere…)
Sony klar med Android 13 til udvalgte modeller

Sony har netop frigivet Android 13 opdateringen til tre af deres smartphone-modeller.

(mere…)
Sony giver hints om PlayStation 6

Det er kun to år siden, at Sony lancerede den populære PlayStation 5 og nu begynder rygterne om PlayStation 6. De er opstået fra Sony selv.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram