Sony klar med dansk salgsstart for PlayStation VR

0

Sony har sat dato på, hvornår det kommende PlayStation VR-headset lander i de danske butikker. Se pris og tilgængelighed her.

Sony PlayStation VR (Foto: Sony)
Sony PlayStation VR (Foto: Sony)

Sony vil forsøge, at tage konkurrencen op med Oculus Rift, Samsung Gear VR og HTC Vive med deres længe ventede PlayStation VR-headset.

Tilbage i marts blev det meldt ud, at Sony ville lancere deres virtual reality-headset i Danmark i løbet af oktober, men siden da har den endelige dato ladet vente på sig.

 – PlayStation 4 på vej i 4K Virtual Reality udgave

Men ved E3-messen har Sony netop oplyst, at du fra torsdag den 13. oktober 2016 kan købe det nye PlayStation VR-headset i Danmark.

Prisen er oplyst til 399 Euro, hvilket svarer til cirka 3.000 danske kroner, men skal der så lægges moms oveni, så bliver den endelige pris mere 3.600 kroner. Dette er dog fortsat billigt i forhold til Oculus Rift og HTC Vive.

 – Slip af med fobier med Virtual Reality

Fra salgsstarten vil følgende spil være tilgængelige til PlayStation VR:

  • Rigs
  • VR Worlds
  • Until Dawn: Rush of Blood
  • Super Stardust
  • Hustle Kings
  • Tumble VR

Spillene skal selvfølgelig købes ved siden af VR-headsettet og priserne på spillene varierer.

Senere i år vil spillene Eagle Flight (Ubisoft), EVE: Valkyrie (CCP Games), Headmaster (Frame Interactive), Ny Star Wars Battlefront, Rez Infinite (Enhance Games) og Wayward Sky (Uber Entertainment) og Batmak Arkham VR også blive tilgængelige.

 – Virtual Reality lader dig træde ind i spillet

Sony oplyser, at der ved udgangen af i år vil være mere end 50 spil til PlayStation VR.

Mere til historien

Huawei vil heller ikke stå tilbage for konkurrenterne og har også lanceret et VR-headset, som lyder navnet Huawei VR. Og det nye headset fra kineserne er kompatibelt med dette års topmodeller Huawei P9 og Huawei P9 Plus, samt Huawei Mate 8. Det er desuden endnu uvist om Huawei VR kommer på det danske marked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer