Sony inviterer til event – ny PS4 på vej?

0

Der har længe været rygter om, at Sony ville lancere en opdateret PS 4-konsol og nu inviterer Sony til PlayStation event, så måske en ny variant af PS 4 er på vej?

Invitation til PlayStation Meeting (Kilde: Sony)
Invitation til PlayStation Meeting (Kilde: Sony)

Sony har udsendt invitationer til et PlayStation møde, som finder sted den 7. september 2016. Tidligere har der floreret mange rygter om, at Sony ville lancere en ny variant af PS4 og måske dette ”møde” er stedet, hvor en ny PS 4 vil se dagens lys. Det skriver Engadget.com.

Tilbage i slutningen af marts skrev vi første gang om, at Sony måske var på vej med en opgraderet PS4 konsol, som altså dengang rygtes at ville understøtte 4K.

Siden har rygterne også nævnt, at denne opgraderede PS4 konsol ville understøtte Sonys bud på et Virtual Reality-headset, der lander i handlen i oktober måned.

Sony klar med dansk salgsstart for PlayStation VR

Alle eksisterende spil og controllere m.v. skulle også fungere uden problemer, da der ”blot” er tale om en opgraderet version og altså ikke en helt ny ”generation” fra Sony.

Sony forventer 6 millioner solgte PlayStation VR

Ifølge rygterne, så vil navnet på den nye PlayStation blive PS 4 Neo.

Sony har hverken be- eller afkræftet, at det er en opgraderet PS 4, som de vil offentliggøre til dette PlayStation Meeting.

Mere til historien

I maj måned skrev vi på MereMobil.dk, at salget af PS 4 konsoller nu havde rundet 40 millioner eksemplarer siden lanceringen i 2013.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer