Sony inviterer til event – ny PS4 på vej?

Der har længe været rygter om, at Sony ville lancere en opdateret PS 4-konsol og nu inviterer Sony til PlayStation event, så måske en ny variant af PS 4 er på vej?

Invitation til PlayStation Meeting (Kilde: Sony)

Invitation til PlayStation Meeting (Kilde: Sony)

Sony har udsendt invitationer til et PlayStation møde, som finder sted den 7. september 2016. Tidligere har der floreret mange rygter om, at Sony ville lancere en ny variant af PS4 og måske dette ”møde” er stedet, hvor en ny PS 4 vil se dagens lys. Det skriver Engadget.com.

Tilbage i slutningen af marts skrev vi første gang om, at Sony måske var på vej med en opgraderet PS4 konsol, som altså dengang rygtes at ville understøtte 4K.

Siden har rygterne også nævnt, at denne opgraderede PS4 konsol ville understøtte Sonys bud på et Virtual Reality-headset, der lander i handlen i oktober måned.

- Sony klar med dansk salgsstart for PlayStation VR

Alle eksisterende spil og controllere m.v. skulle også fungere uden problemer, da der ”blot” er tale om en opgraderet version og altså ikke en helt ny ”generation” fra Sony.

- Sony forventer 6 millioner solgte PlayStation VR

Ifølge rygterne, så vil navnet på den nye PlayStation blive PS 4 Neo.

Sony har hverken be- eller afkræftet, at det er en opgraderet PS 4, som de vil offentliggøre til dette PlayStation Meeting.

Mere til historien

I maj måned skrev vi på MereMobil.dk, at salget af PS 4 konsoller nu havde rundet 40 millioner eksemplarer siden lanceringen i 2013.

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram