Få Barnets Bog på mobilen – og som fysisk bog

2

Hvornår tog Amalie sit første skridt, hvad vejede Gustav da han blev født? Barndommen flyver afsted og minderne kan derfor være svære at holde fast i. Derfor vil en ny dansk app revolutionerer ”Barnets Bog” – direkte på mobilen.

Sweet Child of Mine applikationen (Foto: Sweet Child of Mine)
Sweet Child of Mine applikationen (Foto: Sweet Child of Mine)

Graviditetstesten er positiv og ønskebarnet er på vej, dette er et scenarie flere kender, og intentionerne er høje, men det er ikke alle, som får udfyldt alle siderne i Barnets Bog. Mens barslen står på er der bedre tid til, at skrive om de mange minder og få dem noteret i bogen, men når hverdagen rammer så er det umiddelbart de færreste der får tid til at skrive en masse omkring barnets oplevelser og udvikling.

Det skal en ny dansk applikation forsøge at ændre på. Med den nye danske applikation ”Sweet Child of Mine” kan man nemlig lave en personlig Barnets Bog direkte på mobiltelefonen.

 – Ny app skal hjælpe gravide og nybagte forældre

Vi kender alle de velkendte bøger ”Barnets Bog” i forskellige udformninger og med den håndskrevne anekdoter inden i, men får man ikke udfyldt disse, så er det måske sjovere med nogle, som dog mangler håndskriften.

Bliver det at udfylde ”Barnets Bog” en ulmende dårlig samvittighed for dig, så applikationen ”Sweet Child of Mine” et bedre alternativ. Og du slipper også for, at printe billeder osv. ud før det kan limes fast på de respektive sider.

Det var den dårlige samvittighed, der var grunden til udviklingen af applikationen ”Sweet Child of Mine” og valget faldt på en applikation, da vi altid har vores mobiltelefon med og er et af de første steder, hvor vores fotos og minder gemmes.

Sweet Child of Mine applikationen (Foto: Sweet Child of Mine)
Sweet Child of Mine applikationen (Foto: Sweet Child of Mine)

Barnets Bog kan opdateres fra mobilen

Bag applikationen ”Sweet Child of Mine” er to småbørnsfædre, som ville den dårlige samvittighed til livs.

Applikationen gør også, at du altid har dine børns ”Barnets Bog” lige ved hånden. Det er også nemt at indsætte nye billeder og du kan opdaterer ting på få minutter – også når du er på farten. Dermed får man måske også flere af de søde, vigtige og sjove minder med.

 – Derfor er iPad’en ikke en barnepige

Sweet Child of Mine applikationen (Foto: Sweet Child of Mine)
Sweet Child of Mine applikationen (Foto: Sweet Child of Mine)

”Sweet Child of Mine” gør det også muligt for bedsteforældre, mostre, onkler og søskende, at være med til at udvælge mindeværdige oplevelser.

På vej til Android og som HTML5-hjemmeside

I skrivende stund er ”Sweet Child of Mine”-applikationen kun tilgængelig til iPhones, men den er på vej til flere andre enheder.

– ”Intentionen er, at den meget snart skal komme til Android, iPad og som html5 hjemmeside, for at kunne hjælpe flest mulige familier og bedsteforældre. Vi har dog valgt at starte med en iPhone først, for at få erfaring og forbedre brugeroplevelsen, før det rulles ud på flere platforme,” lyder det fra grundlæggerne af ”Sweet Child of Mine”-applikationen, Theis Lange og Kim Olsen, til MereMobil.dk.

 – TEST: Nabby babyalarm – nu sover babyen godt

Fra applikation til fysisk bog

Du synes måske, at det lyder spændende at du kan få udfyldt ”Barnets Bog” på din smartphone i tide og utide, men synes det alligevel er lidt øv ikke at have en fysisk bog. så frygt ej – for du kan nemlig når du er færdig få den trykt som enten fysisk bog eller en e-bog.

Du vælger også selv, hvilke spørgsmål og oplevelser der indgår i bogen – og slipper derfor også for blanke linjer og sider. Når bogen er udfyldt og du selv synes den er færdig, så kan du vælge et tema og design på bogen, så den trykte bog bliver præcis, som du ønsker.

 – Babymotorik og Sang – app til de mindste

Applikationen ”Sweet Child of Mine” er gratis at downloade, men ønsker du ”Barnets Bog” som e-bog koster det 29 kroner, mens den er noget dyrere i fysisk format – og prisen på denne afhænger af antallet af sider og hvad du vælger af papir, omslag osv.

Sweet Child of Mine applikationen (Foto: Sweet Child of Mine)
Sweet Child of Mine applikationen (Foto: Sweet Child of Mine)

– ”Vores kunder kan starte med at købe en E-bog, som kan gemmes på diverse medier. Nogle vil måske vælge at printe en fysisk bog selv og andre ønsker en rigtig fotobog. Til de kunder der ønsker at købe en hardback fotobog, har vi pt et samarbejde med en amerikansk printshop, som leverer bøgerne i virkelig god kvalitet. I tillæg kan vores kunder vælge mellem mange forskellige indbindingsmuligheder, papirvalg, så de har muligheden for at få netop den bog de ønsker, og til den pris de ønsker. Priserne varierer mellem 350 – 650kr for ca 40 siders bog. Leveringstiden afhænger af hvilken leveringsmodel der vælges – ekspres (FEDEX) eller standard (brevpapir),” udtaler Theis Lange og Kim Olsen til MereMobil.dk.

Og slutter med meldingen om, at de arbejder på at få en ny samarbejdspartner, som kan give endnu skarpere priser. Dette ventes på plads inden for nogle måneder.

 – Sundhedsstyrelsen: Begræns små børns brug af iPad og smartphone

”Sweet Child of Mine” applikationen er gratis at downloade til iPhone i Apples App Store. Og er foruden i Danmark også tilgængelig i de engelsktalende lande.

Applikationen opdateres løbende og netop nu er det version 1.4, som er den aktuelle.

Mere til historien

Når ”Sweet Child of Mine” bliver tilgængelig som HTML5-hjemmeside, iPad applikation og til Android-platformen, så giver det mulighed for endnu flere kan udfylde i ”Barnets Bog”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer