Babymotorik og Sang – app til de mindste

0

Skal den lille baby have musik ind fra starten så er en denne app klar med et bud på hvordan. Babymotorik og Sang kan downloades gratis.

Screenshots fra applikationen "Babymotorik & sang"
Screenshots fra applikationen “Babymotorik & sang”

Musik skal ind i kroppen fra livet starten. Det mener Luise og Anders Haaber, samt Sigurd Hartvig. De har sammen fået idéen til ”syng og leg”-applikationen ”Babymotorik og snag”, der indeholder 12 musikvideoer.

Luise og Anders Haaber har dannet bandet ”Babybandet”, hvor de tidligere har udgivet bogen ”BimBamBaby”, hvortil der også var en CD med sange for de helt små.

 – Børn vælger mobile enheder frem for PC og konsoller

Sangene er bygget op omkring en dag i ”babys” liv og omhandler de rutiner, som man skal igennem fra morgen til aften.

 1. Godmorgensangen
 2. Blesangen
 3. Snurretopsangen
 4. Legesange
 5. Nussesangen
 6. Kropssangen
 7. Hoppesangen
 8. Bim Bam Baby
 9. Skrubbefidussangen
 10. Madsangen
 11. Slappeafsangen
 12. Sovesangen

Sangene er med til at styrke og træne dit barns motoriske færdigheder og vække barnets musikalitet. Som bonus styrkes nærværet mellem den voksne og barnet.

Og du kan synge og danse med dit barn fra morgen til aften – uanset om det er blevet tid til bleskift, lege, mad eller sove – ja, så er der en sang til det. Alle sangene i applikationen har også en video tilknyttet.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store, hvor du så får 2 af de 12 sange gratis. Sangene kan downloades for én fællespris eller for en styk pris.

Mere til historien

Der er både godt og skidt ved applikationer, for er der noget som kan starte en diskussion er det smartphones og tablets og børn! Hvornår, hvor meget og hvordan skal disse tekniske enheder bruges i forbindelse med børn – og hvor tidligt og hvor meget tid skal/må de tilbringe foran skærmen. MereMobil.dk har tidligere talt med familierådgiver Ditte Reedtz, som mener børn skal have en smartphone og/eller en tablet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer