Huawei: P9 og P9 Plus solgt i mere end 2,6 millioner

Huawei har netop stolt meldt ud, at deres nyeste topmodel P9 og P9 Plus allerede har rundet 2,6 millioner solgte eksemplarer.

Huawei P9 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Huawei P9 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Huawei offentliggjorde deres nyeste topmodel P9 og P9 Plus på en speciel event i London onsdag den 6. april og allerede nu kun seks uger efter, at de nye telefoner havde salgsstart har de solgt mere end 2,6 millioner eksemplarer. Det skriver GSMArena.com.

 - Huawei masseopdaterer til Android 6

Det er ikke kun det samlede salg der er flot, men salget uden for det kinesiske marked er 130 procent højere med P9-erne sammenlignet med salget af P8 samme tid sidste år. Og lande som Frankrig, Polen og Finland har øget salget af Huawei P9’erne markant. I Frankrig er salget 1.000 procent højere end med P8, mens det i Polen og Finland er steget med 400 procent.

Også i Storbritannien er salget steget med 300 procent i forhold til sidste års topmodel.

Huawei P9 (Foto: Huawei)

Huawei P9 (Foto: Huawei)

Der er dog ikke nogen meldinger om konkrete salgstal fra de førnævnte lande, men det vidner i hvert fald om Huawei bliver mere populært på de forskellige europæiske markeder.

- Huawei vækster markant på smartphone-markedet

Det forlyder dog også fra Huawei, at det er Kina, Frankrig, Finland og Storbritannien, at de klarer sig bedst på.

- Huawei chef starter rygter om ny Nexus enhed

Og dermed ser det ud til, at P9 og P9 Plus hjælper godt til med at bevare Huawei på tredjepladsen over de største smartphone-producenter i verden.

Mere til historien

Huawei P8 Lite har indtil videre solgt ganske flot og rundet mere end 10 millioner solgte eksemplarer på verdensplan, det bliver spændende om P9 Lite klarer sig ligeså godt salgsmæssigt - den har i hvert fald klaret sig rigtig flot i vores test, som du kan læse her.

Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Verdens bedste mobilkamera

Outstanding in all areas. Sådan skriver techsitet DxOMark om kameraet den nye topscorer på kamerahitlisten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram