Android vil foreslå apps du roligt kan slette

KORT NYT: Er du ved at løbe tør for plads? Bare rolig. Google planlægger en funktion, hvor Google Play kan foreslå, hvilke apps du kan slette.

SmartphoneGoogles Nexus telefoner har i de seneste generationer mistet muligheden for understøttelse af microSD kort, og har du ikke købt den største model eller er du bare glad for at have musik, billeder og video liggende på telefonen, kan du hurtigt løbe tør for plads. Det problem vil Google nu hjælpe dig med, det skriver Androidguys.com.

Google Play indeholder nu 2 millioner applikationer

Den nye funktion skal fungere ved, at Google Play store holder øje med hvilke applikationer, der ikke bliver brugt eller optager meget plads, og der ud fra dette foreslår, hvad der kan slettes.

- Google opdaterer Google Play-ikoner

Det er uvist hvornår Google vil sende funktionen bredt ud. Androidpolice.com fandt funktionen for ni måneder siden.

Mere til historien

I 2015 blev der downloaded dobbelt så mange applikationer i Google Play Store, som i Apples App Store. Men det er stadig App Store, der er mest indtægtsgivende for udviklerne. Her er indtægten 75 procent højere end på Google Play Store.

Artiklen er skrevet af: Kim Vidkær

Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram