Android vil foreslå apps du roligt kan slette

KORT NYT: Er du ved at løbe tør for plads? Bare rolig. Google planlægger en funktion, hvor Google Play kan foreslå, hvilke apps du kan slette.

SmartphoneGoogles Nexus telefoner har i de seneste generationer mistet muligheden for understøttelse af microSD kort, og har du ikke købt den største model eller er du bare glad for at have musik, billeder og video liggende på telefonen, kan du hurtigt løbe tør for plads. Det problem vil Google nu hjælpe dig med, det skriver Androidguys.com.

– Google Play indeholder nu 2 millioner applikationer

Den nye funktion skal fungere ved, at Google Play store holder øje med hvilke applikationer, der ikke bliver brugt eller optager meget plads, og der ud fra dette foreslår, hvad der kan slettes.

Google opdaterer Google Play-ikoner

Det er uvist hvornår Google vil sende funktionen bredt ud. Androidpolice.com fandt funktionen for ni måneder siden.

Mere til historien

I 2015 blev der downloaded dobbelt så mange applikationer i Google Play Store, som i Apples App Store. Men det er stadig App Store, der er mest indtægtsgivende for udviklerne. Her er indtægten 75 procent højere end på Google Play Store.

Artiklen er skrevet af: Kim Vidkær

Jesperhus er klar med en ny app til børn

En ny app er klar fra Jesperhus. Du kan glæde dig til, at den bliver udviklet yderligere med flere funktioner.

(mere…)
Sundheds- og kørekort apps beder dig tage stilling

Du kan modtage påmindelser om, at tage stilling til organdonation, når du er i kontakt med det offentlige eller via sundheds- og kørekortapp.

(mere…)
Mobilitet for alle: Mobilitetsapps gør transport lettere

Biludlejning. Live-tracking i taxatjenester og mulighed for at leje en cykel eller scooter. Mobilitetsapps har virkelig gjort mange ting lettere.

(mere…)
Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram