Google Play indeholder nu 2 millioner applikationer

KORT NYT: 2 millioner applikationer, så mange forskellige er der på nuværende tidspunkt at vælge imellem i Google Play Store.

- ”There’s an app for that,” denne sætning blev første gang brugt af Apple tilbage i 2009, som et led i en markedsføringskampagne og det er bestemt ikke blevet mindre rigtigt siden dengang.

 - Google opdaterer Google Play-ikoner

Hvis vi lige tager en tur ned ad ”memory lane”, så bliver vi mindet om at der var 30.000 titler tilgængelige i Googles Play Store (Android Market) for seks år siden og nu er der cirka to millioner forskellige applikationer ved seneste opgørelse.

I august 2010 var der én milliard downloads, mens der alene i første kvartal i år var 11,1 milliarder downloads. Så ingen tvivl om, at applikationsmarkedet er vækstet gevaldigt i de forgangne år. Det skriver Pocketnow.com.

 - Flest downloads i Google Play - størst indtjening i App Store

De 11,1 milliarder downloads i første kvartal 2016 er i øvrigt hele 6,7 procent mere end der blev downloadet i første kvartal 2015.

Mere til historien

Selvom der er to millioner forskellige applikationer, så er det fortsat Facebook, der er den mest populære. Og det er Mark Zuckerberg, som på verdens plan er ejer af de tre mest populære downloaded applikationer i første kvartal 2016 (WhatsApp, Facebook og Facebook Messenger).

WeShare er lukket - her er dine muligheder

TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre.

(mere…)
Din Coop-app ændres efter stor omlægning

Coop meddelte tirsdag, at den går fra otte til tre butikskæder. Samtidig sker der ændringer i appen. Få overblikket her.

(mere…)
Saphe lukker Fartkontrol.nu

Først købte Saphe Fartkontrol.nu. Nu lukker Saphe appen -angiveligt på grund af nye tekniske krav fra Google.

(mere…)
Sådan tager du screenshots på Pixel 7 Pro

TIP: Læs her hvordan du tager screenshots på Google Pixel 7 og Pixel 7 Pro – og hvor du finder dem.

(mere…)
WhatsApp går i public beta til desktop 

WhatsApp har ikke tidligere haft en desktop version af deres app, men det ændre sig nu. 

(mere…)
Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram