Google Play indeholder nu 2 millioner applikationer

KORT NYT: 2 millioner applikationer, så mange forskellige er der på nuværende tidspunkt at vælge imellem i Google Play Store.

– ”There’s an app for that,” denne sætning blev første gang brugt af Apple tilbage i 2009, som et led i en markedsføringskampagne og det er bestemt ikke blevet mindre rigtigt siden dengang.

 – Google opdaterer Google Play-ikoner

Hvis vi lige tager en tur ned ad ”memory lane”, så bliver vi mindet om at der var 30.000 titler tilgængelige i Googles Play Store (Android Market) for seks år siden og nu er der cirka to millioner forskellige applikationer ved seneste opgørelse.

I august 2010 var der én milliard downloads, mens der alene i første kvartal i år var 11,1 milliarder downloads. Så ingen tvivl om, at applikationsmarkedet er vækstet gevaldigt i de forgangne år. Det skriver Pocketnow.com.

 – Flest downloads i Google Play – størst indtjening i App Store

De 11,1 milliarder downloads i første kvartal 2016 er i øvrigt hele 6,7 procent mere end der blev downloadet i første kvartal 2015.

Mere til historien

Selvom der er to millioner forskellige applikationer, så er det fortsat Facebook, der er den mest populære. Og det er Mark Zuckerberg, som på verdens plan er ejer af de tre mest populære downloaded applikationer i første kvartal 2016 (WhatsApp, Facebook og Facebook Messenger).

Chromebook-sagen: Digitale redskaber i undervisningen er i fare

Den langstrakte sag om brugen af Chromebooks og Google Workspace i folkeskolen trækker endnu en gang ud.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Google Magic Editor på vej til alle – også iPhone og iPad

Googles AI-fotoværktøj, Magic Editor, er på vej til Android-telefoner, samt iPhone og iPad i løbet af maj.

(mere…)
Temu-appen er populær – men køb ikke dette

Forbrugerrådet Tænk er klar med en advarsel mod varer, som du skal gå udenom på den populære shopping-app Temu.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram