Google Play indeholder nu 2 millioner applikationer

KORT NYT: 2 millioner applikationer, så mange forskellige er der på nuværende tidspunkt at vælge imellem i Google Play Store.

- ”There’s an app for that,” denne sætning blev første gang brugt af Apple tilbage i 2009, som et led i en markedsføringskampagne og det er bestemt ikke blevet mindre rigtigt siden dengang.

 - Google opdaterer Google Play-ikoner

Hvis vi lige tager en tur ned ad ”memory lane”, så bliver vi mindet om at der var 30.000 titler tilgængelige i Googles Play Store (Android Market) for seks år siden og nu er der cirka to millioner forskellige applikationer ved seneste opgørelse.

I august 2010 var der én milliard downloads, mens der alene i første kvartal i år var 11,1 milliarder downloads. Så ingen tvivl om, at applikationsmarkedet er vækstet gevaldigt i de forgangne år. Det skriver Pocketnow.com.

 - Flest downloads i Google Play - størst indtjening i App Store

De 11,1 milliarder downloads i første kvartal 2016 er i øvrigt hele 6,7 procent mere end der blev downloadet i første kvartal 2015.

Mere til historien

Selvom der er to millioner forskellige applikationer, så er det fortsat Facebook, der er den mest populære. Og det er Mark Zuckerberg, som på verdens plan er ejer af de tre mest populære downloaded applikationer i første kvartal 2016 (WhatsApp, Facebook og Facebook Messenger).

Stigende priser gør el-apps populære

Priserne på el er vildt høje. Det har gjort populariteten af el-apps meget stor, som er blandt de mest downloadede.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Datatilsyn advarer mod officielle VM-apps

ADVARSEL: Flere europæiske datatilsyn er klar i ”mählet”. De advarer mod, at man downloader Qatars officielle VM-apps. De udgør privatlivsrisici.

(mere…)
Google Maps gør det nemmere at finde en ladestander til elbilen

Den nyeste version af Google Maps gør det lettere at finde frem til opladestandere til elbiler. Du kan endda søge ud fra ladeeffekt og stiktype.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram