Google Play indeholder nu 2 millioner applikationer

1

KORT NYT: 2 millioner applikationer, så mange forskellige er der på nuværende tidspunkt at vælge imellem i Google Play Store.

– ”There’s an app for that,” denne sætning blev første gang brugt af Apple tilbage i 2009, som et led i en markedsføringskampagne og det er bestemt ikke blevet mindre rigtigt siden dengang.

 – Google opdaterer Google Play-ikoner

Hvis vi lige tager en tur ned ad ”memory lane”, så bliver vi mindet om at der var 30.000 titler tilgængelige i Googles Play Store (Android Market) for seks år siden og nu er der cirka to millioner forskellige applikationer ved seneste opgørelse.

I august 2010 var der én milliard downloads, mens der alene i første kvartal i år var 11,1 milliarder downloads. Så ingen tvivl om, at applikationsmarkedet er vækstet gevaldigt i de forgangne år. Det skriver Pocketnow.com.

 – Flest downloads i Google Play – størst indtjening i App Store

De 11,1 milliarder downloads i første kvartal 2016 er i øvrigt hele 6,7 procent mere end der blev downloadet i første kvartal 2015.

Mere til historien

Selvom der er to millioner forskellige applikationer, så er det fortsat Facebook, der er den mest populære. Og det er Mark Zuckerberg, som på verdens plan er ejer af de tre mest populære downloaded applikationer i første kvartal 2016 (WhatsApp, Facebook og Facebook Messenger).

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer