Se Lumigon T3 i 24-karat guld

WEB-TV: 24-karat guld pryder siderne på den eksklusive, og dyre, Lumigon T3. Se også diamant-udgaven her.

Satser på eksklusive udgaver

Lumigon T3 Black Gold (Foto: Lumigon)

Lumigon T3 Black Gold (Foto: Lumigon)

Siderne er belagt med 24-karat guld, og det ser virkelig cool ud. Men vil du være med på det eksklusive materialevalg, skal du af med 10.000 kroner, for at få fingre i den specielle udgave af Lumigon T3, der netop er sat til salg via Lumigons egen webshop.

Det koster Lumigon T3 i Danmark

MereMobil.dk har haft guldversionen i hænderne, og du kan se nærmere på den i ovenstående web-TV indslag. Det var 24-karat guldudgaven Lars Gravesen, direktør i Lumigon, forærede til den amerikanske superkendis Tori Spelling, da hun besøgte København for at fejre hendes 10 års bryllupsdag på Remee’s natklub ARCH.

Lumigon satser generelt på særlige udgaver til den købegruppe, der ikke ønsker at have noget, som ligner det alle andre går rundt med i lommen.

T3 i guld findes både med guldkanter og sorte knapper, sort finish med guldknapper samt guld med hvide knapper. Hvis ikke det er nok, kan du også få en T3 med diamant-look.

Specialudgaverne er på hardwaredelen identisk med standardudgaven i rustfrit stål. Så du får stadig stereohøjtalere, fingeraftrykslæser, 128 GB hukommelse, 13 megapixels kamera og det specielle Night Vision kamera, der kan se om natten.

Lumigon T3 kommer med Super AMOLED 4,8 tommer HD-skærm.

Alle detaljer om Lumigon T3

Mere til historien

Lumigon T3 er den tredje lancerede telefon fra den danske producent. Tidligere har vi set Lumigon T2 HD (2014) og Lumigon T2 (2013)

Læs også:
WEB-TV: Demo af natkamera på Lumigon T3

Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Se dette før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra

VIDEO: I denne 13-minutters gennemgang får du alt, hvad du skal vide, før du køber Samsung Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Se dette før du køber OnePlus 12

VIDEO: Overvejer du at købe OnePlus 12, så se min test af OnePlus 12 her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE vs. Galaxy S23

VIDEO: Her får du svaret på, om Galaxy S23 FE er værd at købe. Se testen af S23 FE i denne video.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram