Støjplagede kontormiljøer får hjælp af teknologi

Støj i åbne kontormiljøer generer dagligt mange medarbejdere. SoundEar er en sladrehank som kan analysere hvor slemt det står til.

Noise Guide fra Jabra og SoundEar (Foto: Jabra)

Noise Guide fra Jabra og SoundEar (Foto: Jabra)

Åbne kontormiljøer har over en lang årrække været et hit i virksomhederne. Særligt hos ledelsen, der kan effektivisere ved at samle flere medarbejdere på mindre plads, end hvis de alle skulle have egne kontorer.

Når det går stærkt, og man skal samarbejde, er det åbne miljø en stor fordel, men i mindre pressede situationer, hvor der bare skal noget fra hånden, giver støj for mange medarbejdere den modsatte effekt.

Op til 70 procent af vidensmedarbejdere svarer i en undersøgelse, fra lydfirmaet Jabra, at de føler sig forstyrret af støj. 35 procent mener de bliver forstyrret af kollegaerne omkring sig.

Produktet Jabra Noise Guide, der også findes under navnet SoundEar Noise Guide, giver en visuel tilbagemelding på hvor meget omgivelserne støjer. Produktet er udviklet i et samarbejde mellem Jabra og SoundEar.

Det nye ved Noise Guide er mobiliteten. Den kan flyttes mellem forskellige afdelinger eller områder i virksomheden.

Noise Guide lytter til omgivelserne og indsamler løbende statistik omkring støjen, der senere kan analyseres. Denne funktion findes også på nogle af de tidligere produkter fra SoundEar.

Enheden kræver fast strøm, og kan ikke fungere på batterier.

Via software kan Noise Guide justeres så virksomheden selv kan bestemme, hvor mange dB der udløser rødt, gult og grønt lys.

Vil du have en støjsladrehank i virksomheden koster den cirka 5.600 kroner.

TEST: Jabra Sport Rox Wireless headset

Mere til historien

SoundEar hænger allerede i dag i mange institutioner, svømmehaller og offentlige bygninger.

Jabra forbedrer Elite 8 Active og Elite 10 med ny opdatering

Jabra er klar med nye opdateringer, som vil gøre Elite 8 Active og Elite 10 endnu bedre.

(mere…)
Jabra Elite 10 og Elite 8 Active – sådan er de

FØRSTE INDTRYK: Lyden er god og støjreduktionen i Jabra Elite 10 verdensklasse effektiv. Jeg har prøvet Jabras nye headsets.

(mere…)
Det bedste kontorheadset til samtaler – Jabra vs. Poly

TEST: Her er de bedste kontorheadsets med støjreduktion ved telefonsamtaler. Jeg har Jabra Evolve2 Flex mod Poly Voyager 4320.

(mere…)
Jabra Elite 4 test | okay støjreduktion

TEST: Støjreduktionen fungerer, men imponerer ikke. Lydkvaliteten og prisen er god.

(mere…)
Jabra Evolve2 Buds test | Kan du bruge et in-ear headset på job?

TEST: Telefonsamtalerne lyder bedre i Jabra Evolve2 Buds vs f.eks. AirPods Pro. Læs om kompromisserne i min Evolve2 Buds test.

(mere…)
Jabra opdaterer headset – Elite 5

Jabra har omtrent fordoblet prisen, men Jabra Elite 5 har én funktion, som du ikke får i lavprisudgaven.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram