Støjplagede kontormiljøer får hjælp af teknologi

0

Støj i åbne kontormiljøer generer dagligt mange medarbejdere. SoundEar er en sladrehank som kan analysere hvor slemt det står til.

Noise Guide fra Jabra og SoundEar (Foto: Jabra)
Noise Guide fra Jabra og SoundEar (Foto: Jabra)

Åbne kontormiljøer har over en lang årrække været et hit i virksomhederne. Særligt hos ledelsen, der kan effektivisere ved at samle flere medarbejdere på mindre plads, end hvis de alle skulle have egne kontorer.

Når det går stærkt, og man skal samarbejde, er det åbne miljø en stor fordel, men i mindre pressede situationer, hvor der bare skal noget fra hånden, giver støj for mange medarbejdere den modsatte effekt.

Op til 70 procent af vidensmedarbejdere svarer i en undersøgelse, fra lydfirmaet Jabra, at de føler sig forstyrret af støj. 35 procent mener de bliver forstyrret af kollegaerne omkring sig.

Produktet Jabra Noise Guide, der også findes under navnet SoundEar Noise Guide, giver en visuel tilbagemelding på hvor meget omgivelserne støjer. Produktet er udviklet i et samarbejde mellem Jabra og SoundEar.

Det nye ved Noise Guide er mobiliteten. Den kan flyttes mellem forskellige afdelinger eller områder i virksomheden.

Noise Guide lytter til omgivelserne og indsamler løbende statistik omkring støjen, der senere kan analyseres. Denne funktion findes også på nogle af de tidligere produkter fra SoundEar.

Enheden kræver fast strøm, og kan ikke fungere på batterier.

Via software kan Noise Guide justeres så virksomheden selv kan bestemme, hvor mange dB der udløser rødt, gult og grønt lys.

Vil du have en støjsladrehank i virksomheden koster den cirka 5.600 kroner.

TEST: Jabra Sport Rox Wireless headset

Mere til historien

SoundEar hænger allerede i dag i mange institutioner, svømmehaller og offentlige bygninger.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer