Jabra Sport Rox Wireless test

TEST: Sport Rox Wireless fra Jabra er et højkvalitets sportheadset, hvor pasformen har været udfordrende.

Jabra Sport Rox Wireless

Jabra Sport Rox Wireless

God lyd og den rigtige musik kan gøre træningen sjovere og måske mere effektiv. Jabra har forskellige produkter til formålet, og min tidligere anmeldelse af Jabra Sport Pulse, endte med en fornuftig karakter.

I sportsserien findes også Jabra Sport Rox Wireless. Ligesom med Sport Pulse er Sport Rox også trådløst, og kommunikerer med telefonen via Bluetooth (version 4.0)

Den eneste ledning du vil opleve, er den som forbinder de to øreproppper med hinanden, men denne lægges alligevel bag om nakken, og er på ingen måde generede under træningen.

Headsættets samlede vægt er 240 gram.

Sikret efter militærstandard

Ørepropperne på Sport Rox Wireless er fremstillet i stål, og de har en utrolig lækker følelse af kvalitet. Headsettet vil du kunne udsætte for lidt af hvert, uden det tager skade.

Faktisk er Sport Rox Wireless sved- og stormsikret efter den amerikanske militærstandard. Regn, sand, støv og stød modstås også. I praksis betyder det, at du ikke behøver være øm over headsettet. Det skal nok holde, bare rolig.

En fin designdetalje er magneterne i ørepropperne, der kan holde dem samlet. Når de sættes sammen slukker headsettet, men det er straks klar igen, når de tages fra hinanden.

Pasformen udfordrer

Jabra reklamerer med, at man kan fokusere på træningen, fordi ørepropperne sidder godt fast i ørerne, uden bøjler og den slags. Jeg er dog ikke overbevist, eller også er mine ører lidt specielle.

Der medfølger en del forskellige EarGels (dem som skal i ørerne) og EarWings, og der skal rodes en del med størrelserne, for at finde den perfekte pasform.

Den ene dag synes jeg headsettet sidder helt perfekt, men næste dag føles det anderledes og ikke optimalt. Efter en del ”fiflen” har jeg fundet en kombination der fungerer til de fleste tider. Optimalt? Ikke helt.

God lydkvalitet

Jabra Sport Rox Wireless

Jabra Sport Rox Wireless

Når Jabra Sport Rox Wireless sidder korrekt i ørerne, er lydkvaliteten god, særligt i lyset af, at der er tale om et sportsheadset og ikke et som udelukkende er til musiklytning.

Jabra Sound applikationen kan booste lydoplevelsen yderligere, og det er vældig fint. Personligt er jeg blot ikke begejstret for disse ekstra apps, da jeg helst vil have et headset fungerer og lyder godt, uden der via en ekstra applikation skal foretages krymspring.

Som altid med headsets går det ud over lydkvaliteten, så snart det ikke sidder perfekt. I en træningssituation bevæges kroppen og hovedet en del, og derfor kan det undervejs være nødvendigt, at justere headsettets placering.

Sport Rox Wireless kan parres med NFC, og på ledningen sidder betjeningsknapper til musikken samt mikrofon, så du har mulighed for telefonsamtaler under træningen. Husk. Headsettet er primært lavet til sportsbrug, og samtaler er ikke det primære formål.

Konklusion: God med forbehold

Med Jabra Sport Rox Wireless får du et godt sportsheadset, hvor glæden ved produktet forøges markant, når den rigtig pasform med EarWings og EarGels findes.

Der er op til omkring fem timers drift på en opladning, der i øvrigt sker via standard MicroUSB-stik, og kræver således ikke en specialoplader eller særlige kabler.

Jeg synes godt om lydkvaliteten og den samlede designfølelse, men pasformen har for mig været udfordrende. Mit personlige valg falder klart på Jabra Sport Pulse, fremfor Sport Rox.

Test: Jabra Sport Pulse – pulsmåling og musik

Fire ud af seks stjerner. Den vejledende pris er 1.199 kroner.

Fordele / ulemper

Fordele

– God kvalitet, holder til meget
– Batteritiden er god
– Lyder fornuftigt

Ulemper

– Pasformen kræver stor øvelse
– Sidder ikke altid godt

Mere til historien

Forgængeren for Sport Rox hedder Jabra Rox Wireless. Dette er ikke designet til sport, men mere til musik. Læs testen af Jabra Rox Wireless her.

Bose garanterer lydkvaliteten i nyt headset – Moto Buds+

TEST: Lyd fra Bose! Feel the bass! Det lyder lovende og Motorola Moto Buds+ skuffer da heller ikke.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Motorola Edge 50 Pro test | Udfordrer men scorer ikke

TEST: Prisen er rimelig, men udførelsen og brugeroplevelsen har udfordringer. Læs min test af Motorola Edge 50 Pro.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Xiaomi 14 Ultra test | Muligvis årets bedste telefonkamera

TEST: Xiaomi 14 Ultra er en stor og kraftfuld smartphone med masser af RAM og lagerplads. Men det er, når du starter kameraet, at du for alvor bliver imponeret.

(mere…)
Sennheiser Accentum Plus test | fantastisk til prisen

TEST: Vil du have hovedtelefoner med aktiv støjreduktion og god lydkvalitet til en god pris? Læs min Sennheiser Accentum Plus test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram