Jabra Sport Wireless+ og Rox Wireless - test af de forskellige headets

TEST: Vi har taget et kig på et to meget forskellige headsets fra Jabra. Læs vurderingen af Sport Wireless+ og Rox Wireless.

Vejret er godt og det er oplagt at tage musikken med ud, f.eks. på løbe- eller cykelturen.

Jeg har set nærmere på to typer trådløse headsets, der egner sig til et aktivt liv, hvor smartphonen står for musikken.

Fælles for begge produkter er, at de er trådløse – sådan forstået, at der ikke skal gå en ledning fra headsettet til telefonen. Lyden overføres via Bluetooth-forbindelsen.

Jabra Sport Wireless+

Jabra Sport Wireless+

Jabra Sport Wireless+ (Foto. Jabra)

Dette headset er skræddersyet til dem der dyrker sport hvad enten det er løb på de lokale stier, eller optræning til en ironman.

Jabra Sport Wireless+ har en bøjle der går op over øret, og ved at montere en af de medfølgende eargels fås en virkelig god komfort hvor headsettet ikke falder ud eller af, men samtidigt ikke sidder så stramt, at trafikken i omgivelserne, ikke kan høres.

Ringer telefonens undervejs er det blot at besvare opkaldet, og tale via den indbyggede mikrofon. Der er ikke tale om en overdreven god samtalekvalitet, men lyden er god nok, til at modtage en kort besked.

På en opladning skal du forvente omkring fire timers musiklytning.

Lydkvaliteten er rimelig god, men ikke på niveau med et dedikeret musik-headset. Til gengæld er dette headset beskyttet mod regn- støv- og stød.

Pris: Cirka 580 kroner

Vurdering: 5 stjerner – bedst til prisen

Jabra Rox Wireless

Jabra Rox Wireless (Foto. Jabra)

Jabra Rox Wireless (Foto. Jabra)

Rox udstråler mere design og mode end sportsheadsettet, og ser langt mere elegang ud. Når Rox Wireless bæres omkring halsen sørger magneter for at holde enderne sammen, hvilket sikrer mod tab.

En smart detalje er, at når ørepropperne er sat sammen, så slukkes headsettet. Der er betjeningsknapper til lydstyrke og telefon på ledningen.

I salgspakken medfølger forskellige størrelser af eargels og earwings, der er med til at holde propperne på plads i ørerne. Trods variationerne af størrelserne er jeg ikke imponeret over pasformen.

Rox Wireless sidder ikke ret godt i mine ører, og de har en tendens til at falde ud. De passer ikke nær så godt, som jeg havde forventet forud for testen. Skuffende, specielt fordi Jabra siger at headsettet er baseret på de in-ear-monitors at professionelle musikere anvender.

Der er seks timers musik for en opladning, men som følge af den dårlige komfort er lydkvaliteten heller ikke ret god.

Pris: Cirka 900 kroner

Vurdering: 2 stjerner

Mere til historien

Udover headsets fremstiller Jabra blandt andet også højtalere. Mangler du en powerhøjtaler der kan holde til lidt, så læs vores anmeldelse af Jabra Solemate Max.

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram