Jabra Sport Wireless+ og Rox Wireless – test af de forskellige headets

5

TEST: Vi har taget et kig på et to meget forskellige headsets fra Jabra. Læs vurderingen af Sport Wireless+ og Rox Wireless.

Vejret er godt og det er oplagt at tage musikken med ud, f.eks. på løbe- eller cykelturen.

Jeg har set nærmere på to typer trådløse headsets, der egner sig til et aktivt liv, hvor smartphonen står for musikken.

Fælles for begge produkter er, at de er trådløse – sådan forstået, at der ikke skal gå en ledning fra headsettet til telefonen. Lyden overføres via Bluetooth-forbindelsen.

Jabra Sport Wireless+

Jabra Sport Wireless+
Jabra Sport Wireless+ (Foto. Jabra)

Dette headset er skræddersyet til dem der dyrker sport hvad enten det er løb på de lokale stier, eller optræning til en ironman.

Jabra Sport Wireless+ har en bøjle der går op over øret, og ved at montere en af de medfølgende eargels fås en virkelig god komfort hvor headsettet ikke falder ud eller af, men samtidigt ikke sidder så stramt, at trafikken i omgivelserne, ikke kan høres.

Ringer telefonens undervejs er det blot at besvare opkaldet, og tale via den indbyggede mikrofon. Der er ikke tale om en overdreven god samtalekvalitet, men lyden er god nok, til at modtage en kort besked.

På en opladning skal du forvente omkring fire timers musiklytning.

Lydkvaliteten er rimelig god, men ikke på niveau med et dedikeret musik-headset. Til gengæld er dette headset beskyttet mod regn- støv- og stød.

Pris: Cirka 580 kroner

Vurdering: 5 stjerner – bedst til prisen

Jabra Rox Wireless

Jabra Rox Wireless (Foto. Jabra)
Jabra Rox Wireless (Foto. Jabra)

Rox udstråler mere design og mode end sportsheadsettet, og ser langt mere elegang ud. Når Rox Wireless bæres omkring halsen sørger magneter for at holde enderne sammen, hvilket sikrer mod tab.

En smart detalje er, at når ørepropperne er sat sammen, så slukkes headsettet. Der er betjeningsknapper til lydstyrke og telefon på ledningen.

I salgspakken medfølger forskellige størrelser af eargels og earwings, der er med til at holde propperne på plads i ørerne. Trods variationerne af størrelserne er jeg ikke imponeret over pasformen.

Rox Wireless sidder ikke ret godt i mine ører, og de har en tendens til at falde ud. De passer ikke nær så godt, som jeg havde forventet forud for testen. Skuffende, specielt fordi Jabra siger at headsettet er baseret på de in-ear-monitors at professionelle musikere anvender.

Der er seks timers musik for en opladning, men som følge af den dårlige komfort er lydkvaliteten heller ikke ret god.

Pris: Cirka 900 kroner

Vurdering: 2 stjerner

Mere til historien

Udover headsets fremstiller Jabra blandt andet også højtalere. Mangler du en powerhøjtaler der kan holde til lidt, så læs vores anmeldelse af Jabra Solemate Max.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer