Tidal runder 3 millioner brugere og fejrer fødselsdag

1

Streamingtjenesten Tidal har nu 1 års fødselsdag og kan fejre det med der nu er 3 millioner brugere, hvor næsten halvdelen har deres HiFi afbonnement.

Tidal musikstreaming-tjeneste
Tidal musikstreaming-tjeneste

Det kan godt være, at det går langsommere, end da Spotify debuterede i 2011, og oplyste, at de efter 6 måneder på markedet i USA, havde rundet 3 millioner brugere. Alligevel er der grund til at sætte en glad sang på hos musiktjenesten Tidal, der nu har rundet 3 millioner brugere. Det oplyser Tidal i en pressemeddelelse, der er udsendt i forbindelse med tjenestens 1 års fødselsdag.

Tidal oplyser også, at de 3 millioner brugere ikke inkluderer brugere, som tester tjenesten en gratis prøveperiode. Det skriver The Verge.

 – Wimp skifter navn til Tidal

Flere medier mener, at det særligt er det højtprofilerede album fra Kanye West, der er skyld i den store tilgang hos Tidal. Det nye album ”The Life of Pablo” blev tilgængeligt eksklusivt gennem tjenesten i februar og toppede med 250 millioner streaminger de første 10 dage efter lanceringen.

Til sammenligning har Apple Music 11 millioner betalende brugere (og snart 1 år på bagen), mens Spotify uden tvivl er verdens mest populære streamingtjeneste med mere end 30 millioner betalende brugere. Deezer, der er grundlagt i Paris, havde i sommeren 2015 omkring 3 millioner betalende brugere, ifølge Techcrunch.

Tidal
Tidal

 – Wimp (Tidal) solgt til Jay-Z

Det er i øvrigt muligt, at importere spillelister til Tidal fra blandt andet Spotify, Last.fm, YouTube, Rdio, Deezer, Soundcloud og Xbox.

Med Tidal får du adgang til mere end 40 millioner sange og næsten 130.000 videoer – endda i HiFi kvalitet, hvilket næsten halvdelen af alle brugere har valgt.

Du kan få Tidal hos CBB og Telenor herhjemme som tilkøb til dit mobilabonnement. Ellers kan du købe det på Tidal’s hjemmeside.

Mere til historien

Hos Tidal kan du få streamingkvaliteten i HiFi, hvilket 45 procent af brugerne betaler ekstra for. Det koster 99 kroner om måneden for et abonnement med standard lydkvalitet, mens du skal betale 199 kroner om måneden, hvis du ønsker Tidal HiFi (Lossless High Fidelity lydkvalitet).

Læs også:
Spotify lancerer videostreamingtjeneste til Android
Spofity nu mere end 100 millioner aktive brugere

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer