Spotify lancerer videostreamingtjenste til Android

RYGTE: Det skulle blive i denne uge, at Spotify lancerer deres konkurrent til YouTube. Android kommer først mens iOS-brugere må vente til næste uge.

SpotifySkal man tro den amerikanske avis, The Wall Street Journal, så lancerer Spotify i denne uge deres nye videostreaming-tjeneste til Android-platofmen, mens iOS-brugere må vente til næste uge.

Allerede i maj 2015 fortalte Spotify offentligt omkring deres planer om en videotjeneste, men det er altså først nu, de er klar til lanceringen. Tjenesten har angiveligt været testet i blandt andet USA, Tyskland, England og Sverige i længere tid. Det er også de fire markeder, som tjenesten bliver tilgængelig i til at starte med. Det skriver The Verge.com.

 – Spotify nu mere end 100 millioner aktive brugere

Modsat konkurrenten YouTube, så skulle indholdet på den kommende streamingtjeneste hos Spotify blive reklamefrit. Men om det fortsætter sådan er måske ikke realistisk, da Spotify har et kæmpe underskud selvom de har masser af brugere.

Hvilket indhold der vil blive tilgængeligt på den nye streamingtjeneste er uvist, men tidligere har Spotify nævnt de samarbejdede med bl.a. BBC, Comedy Central, MTV og ESPN.

Det er desuden planen, at indholdet skal samles i spillelister, som det også kendes fra deres musiktjeneste.

 – Apple Music kommer tæt på Spotify i 2016

Den nye videotjeneste vil kun virke på mobile platforme og det er endnu uvist, hvornår den vil blive lanceret i Danmark.

WEB-TV: Introduktion af den nye streamingtjeneste

Mere til historien

Spotify har endnu ikke officielt lanceret den nye streamingtjeneste, men rygterne siger altså det vil ske i løbet af denne uge.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.