Danskerne vil ikke undvære streaming i påsken

Snaps og svigermor står højere på listen over ting, at danskerne vil undvære i påsken end streaming gør. Det viser en ny undersøgelse.

Viaplay

Viaplay

Påskens mange helligdage er foruden højtid i kirken også højsæson for streaming af film og TV – særligt hos de unge.

En ny undersøgelse, der er foretaget af YouGov for Viaplay, viser, at danskerne hellere vil undvære snaps og svigermor i påsken end de vil gå glip af streaming.

 – Netflix film og serier sendes fra Danmark

Så ligesom påsken betyder påskefrokost, gækkebreve og hygge med familien, så er påsken altså også lig med streaming for mange. I en YouGov undersøgelse har Viaplay spurgt 1.008 danskere hvad de helst ikke vil undvære i påsken. Og svaret er, at mange nødigt vil gå igennem en påske uden elektronisk underholdning.

To ud af fem (39 procent) svarer, at de nødigt vil undvære at kunne komme på internettet i påsken, mens 16 procent ikke vil undvære muligheden for at streame film og serier. Kigger man særskilt på den yngste målgruppe mellem 18 og 34 år, så er tallet endnu højere – her er det næsten hver tredje (30 procent), som ikke vil undvære muligheden for at kunne streame film og TV i påsken.

– “Ferie og helligdage har altid været en god lejlighed til at se en god film eller tv-serie. Men hvor det tidligere var de traditionelle tv-stationer, der bestemte, hvad vi skulle se, så bestemmer vi det selv i dag, når vi streamer. Det er en stigende tendens, som særligt de unge har taget til sig,“ siger Lotus Hedebroe, PR Manager i Viaplay.

 – Få Viasat i sommerhuset – og betal per døgn

Overraskende er, at danskerne virker mere ligeglade med de klassiske påsketraditioner, som gækkebreve og påskefrokost. Det er kun 6 procent, som har svaret de nødigt vil undvære gækkebreve, mens 12 procent har svaret, at de ville være kede at at undvære snapsen til påskefrokosten.

Og svigermor er der kun 3 procent, der har svaret de ville være kede af at undvære.

I undersøgelsen svarer knap hver femte (18 procent), at de vil streame mere end de plejer i påsken og hos de 18-34 årige, så er det hver tredje (31 procent), som vil streame mere end normalt.

 – TIP: Få overblik over indholdet på streamingtjenesterne

Mere til historien

Undersøgelsen bekræfter også, at almindeligt TV ikke er noget de unge gør sig så meget i. Hele 57 procent af de unge svarer, at de vil streame film, serier og TV i påsken, mens kun 26 procent svarer at de vil se traditionelt flow-tv.

Streamingtjenesterne hæver priserne – så dyrt bliver det

Priserne på streaming og internet stiger i øjeblikket. Få her et overblik over, hvor dyrt det bliver.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Nu er det slut

Næste år kan du ikke se C More, der startede som FilmNet og blev til Canal+.

(mere…)
Tæt på 90 procent af amerikanske teenagere har en iPhone

En ny undersøgelse viser, at størstedelen af de amerikanske teenagere har valgt iPhone, som deres mobil.

(mere…)
Så er Disney+ klar med reklame-abonnement i Danmark

I dag har Disney+ fået et ekstra abonnement på ”hylden”. Det er nemlig i dag, at du kan købe Disney+ med reklamer.

(mere…)
Apple sætter prisen op på Apple TV+

Brugere af Apple-tjenesterne Arcade og Apple TV+ skal af med flere penge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram