Få Viasat i sommerhuset – og betal per døgn

0

Foråret er over os. Mange tager i sommerhus, og nu kan du tage Viasat med, og betale per døgn – men opstarten er megadyr.

Screenshots fra Viasat Sommerhus applikation
Screenshots fra Viasat Sommerhus applikation

Viasat tilbyder et abonnement, som mange sommerhusejere og lejere af sommerhuse formentlig vil tage til sig med kyshånd.

Hvis du har et sommerhus med parabolantenne eller mulighed herfor, så kan du nemlig tegne et abonnement hos Viasat, hvor du kan åbne og lukke TV-signalet på døgnbasis, hvilket kort og godt betyder, at du ikke betaler for mere end du bruger.

Du åbner og lukker blot for signalet via Viastas Sommerhus-applikation eller ved at ringe til deres kundeservice.

 – Viaplay virker nu på Apple TV

Abonnementet hedder Total Fritid og giver adgang til 63 kanaler plus fri adgang til film, serier og sport på Viaplay.

Prisen for et påbegyndt døgn er 20 kroner og når du tegner abonnementet accepterer du også et årligt minimumsforbrug på 35 dage, hvilket svarer til minimum 700 kroner om året i abonnement.

Dertil kommer også installation i sommerhuset (BBR-register), samt 199 kroner i oprettelse og 1.499 kroner for installation og udstyr. Det betyder også, at abonnementet er dyrt at få sat i gang, og dermed det første år, men altså efterfølgende kun koster 700 kroner om året.

 – TV-producenterne lukker nu ned for 3D TV

Du kan downloade Viasats Sommerhus applikation gratis i både Apples App Store og Google Play Store. Du kan også benytte applikationen, hvis du har abonnementet Viasat Fritid.

 

Mere til historien

Har man sommerhus og problemer med internettet, så har vi tidligere skrevet om ”gør det selv mobilt bredbånd i udkantsdanmark”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer