TV-producenterne lukker nu ned for 3D TV

Indholdsdistributører har for længst vendt 3D TV ryggen. Nu har TV-producenterne også opdaget, at vi ikke gider 3D TV og briller.

3D TV lukkes ned hos Samsung (Foto: Samsung)

3D TV lukkes ned hos Samsung (Foto: Samsung)

Det er ikke så mange år siden 3D var det vildeste argument, når der skulle sælges et nyt fladskærms-TV. For 3D kunne man da ikke leve uden. Selvom demoerne i enkelte tilfælde var flotte og overbevisende, var det stadig som at se TV med solbriller på.

TV-producenterne nu har forstået, at varerne fremover skal sælges på andre argumenter. Stille og roligt glider 3D-funktionen ud af de nye skærme, skriver Recordere.dk. LG og Samsung har i de nyeste TV-serier enten fjernet eller skåret kraftigt ned på 3D-snakken.

I år har LG halveret antallet af produkter med 3D, mens Samsung ikke har planer om 3D i deres nye produkter. Heler ikke 3D-brillerne sælger. Samsung har således ikke bestilt briller hjem til årets salg.

I april sidste år fortalte YouSee til MereMobil.dk, at der ingen efterspørgsel var på 3D TV hos kunderne. YouSee kaldte 3D TV for ”stendødt”. Viasat lukkede ned for 3D den 15. januar 2015, mens konkurrenten Canal Digital drejede nøglen til 3D TV den 27. oktober 2015.

Succesen udeblev: Farvel til 3D TV hos YouSee

Virtual Reality

Virtual Reality: Nu skal man både have briller og styrthjelm.

Allerede i 2013 lukkede BBC deres 3D-satsning ned. Der var ellers satset på 1,5 millioner 3D-seerere til åbningsceremonien ved sommer OL i 2012, men kun halvdelen så med i 3D.

Det næste TV- og mobilproducenterne forsøger sig med er Virtual Reality (VR). Nu er 3D-brillen bare blevet endnu større og endnu grimmere at se på. Nu kan man ikke nøjes med briller. Nu skal der en hel styrthjelm til. På MereMobil.dk medgiver vi VR ser spændende ud, men det gjorde 3D TV også engang.

Hvad laver danskerne egentlig i TV-stuen?

Mere til historien

Husker du sommeren 2011 og LG Optimus 3D. Den kunne vise 3D indhold uden brug af briller. Ens øjne sad som fisk i hovedet, og køresygen lurede lige om hjørnet. Ikke overraskende blev 3D-mobilen ikke en succes.

Det bedste smartwatch til Android-telefoner

DUELTEST: Lang batteritid eller omfattende sundhedsdata. Det er hovedforskellene på disse to smartwatches.

(mere…)
AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Samsung udvider AI-funktioner til S22-serien

AI-funktionerne i Galaxy S24-serien skal ud til endnu flere brugere.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram