Få overblik over indholdet på streamingtjenesterne

2

TIP: Du abonnerer på flere forskellige streamingtjenester og har svært ved at få overblik over indholdet. Nu kan du få hjælp af tjenesten PlayPilot.

PlayPilot.com
PlayPilot.com

Efterhånden har flere og flere danske hjem adgang til flere forskellige streamingtjenester, hvilket faktisk kan være ret uoverskueligt for hvad kommer hvor og hvornår. Ja når det kommer til traditionelt TV, så har vi TV-guiden. Nu kan streamingglade danskere søge hjælp på ny tjeneste, der er TV-guiden for streamingtjenester.

Der er nemlig hjælp at hente på PlayPilot.com, der samler alle nuværende streamingtjenester ét sted. Og du kan få adgang til det indhold, som findes på blandt andet Netflix, HBO Nordic og TV 2 Play uden du skal rundt på de forskellige tjenester.

 – Netflix film og serier sendes fra Danmark

PlayPilot giver dig et godt overblik. Så når du har oprettet dig og er logget ind, har du mulighed for at sortere i hvilke streamingtjenester, som du har adgang til og abonnerer på. Og dermed hvilket indhold du reelt set har adgang til.

PlayPilot.com
PlayPilot.com
PlayPilot.com
PlayPilot.com

Udvalget af indhold afhænger så af, hvor mange tjenester du abonnerer på. Men PlayPilot samler indhold fra Min Bio, DR TV, HBO Nordic, Netflix, TV 2 Play, Viaplay, C More, Dansk Filmskat med mere.

Det er også muligt, at kategorisere de forskellige titler enten i en populær-liste, IMDB-ratings, seneste eller A-Å.

 – Danskerne får adgang til ALT indhold på Netflix

Kort og godt kan man kalde PlayPilot for ”TV-guiden” over streamingindhold.

Det er gratis at oprette sig på PlayPilot, som er en gratis tjeneste, der pt. kun findes på hjemmesiden PlayPilot.com.

Mere til historien

PlayPilot er en oversigtside og altså IKKE en streamingtjeneste. Dermed ”kun” et værktøj der gør det nemmere for dig, at holde styr på hvilket indhold der er på de streamingtjenester du har abonnement til.

Læs også:
 – TEST: Chromecast – Googles streaming-enhed er et godt køb

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer