Se Huawei MateBook i nye videoer

0

MWC: Huawei lancerede i går deres nye hybridtablet, MateBook, som kommer med den nyeste Intel processor. Se videoerne her.

Huawei MateBook
Huawei MateBook (Foto: Huawei)

Huawei præsenterede i går ved et pressemøde dagen før Mobile World Congress’ officielle åbning deres nye MateBook, som er en 2-i-1 enhed målrettet til business-brugere.

Skærmen på MateBook er en 12 tommer IPS-LCD skærm og den kommer med Windows 10.

 – Huawei MateBook – en hybridtablet med Windows

–  ”Med MateBook bringer vi et produkt til markedet, som skaber nye rammer for, hvordan og hvornår du kan arbejde. I de fleste moderne job er du ikke låst til dit skrivebord, og du har behov for et værktøj, der kan tilbyde dig fleksibilitet,” lød det fra Thor Gøtz, direktør for Consumer BG i Huawei Danmark, i pressemeddelelsen, som blev udsendt ved offentliggørelsen af MateBook.

MateBook er blevet til i samarbejde med Microsoft og kommer med fingeraftrykslæser. MateBook vil kunne fås i flere konfigurationer, hvor der kan vælges mellem 4 GB eller 8 GB RAM, samt om det skal være med 128 GB, 256 GB eller 512 GB hukommelse.

Derudover kommer der også både et keyboard, som er et slim-tastatur, der også fungerer som etui til den nye MateBook, samt en MatePen, så det er nemt og hurtigt at skrive noter i hånden.

 – Huawei er nu en vigtig spiller

De danske priser og tilgængelighed er endnu ukendt.

Huawei har lanceret nogle officielle videoer, hvor du kan se nærmere på den nye MateBook.

Videoer med Huawei MateBook herunder

https://www.youtube.com/watch?v=V48iPX23r6w

https://www.youtube.com/watch?v=TWrdvHUbGXk

https://www.youtube.com/watch?v=h1OfAH3xrEs

Mere til historien

Rygterne om en Huawei P9 smartphone florerer også i stor stil, og har gjort siden slutningen af 2015, men det virker altså ikke til, at Huawei har tænkt sig at offentliggøre en ny topmodel smartphone til Mobile World Congress 2016.

Læs også:
TEST: Huawei Mate 8 – fantastisk storskærmstelefon
Huawei: Salget af Huawei P8 Lite har rundet 10 millioner
Huawei rundede 100 millioner milepælen i 2015

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer