Huawei MateBook – en hybridtablet med Windows

0

MWC: Huawei lancerer deres første Windows baserede hybridtablet kaldet MateBook – med den nyeste Intel processor.

Huawei MateBook
Huawei MateBook

Huawei er ikke kendt for at producere tablets, slet ikke med Windows 10 som operativsystem. Det kom derfor som en overraskelse, da det kinesiske selskab, der i disse år oplever kæmpe fremgang på det danske såvel som internationale marked, annoncerede Huawei MateBook på Mobile World Congress.

Huawei MateBook er en hybridtablet der egner sig til mindre kontoropgaver såvel som underholdning på sofaen eller farten. Med en 12-tommer IPS-LCD skærm pakket ind på næsten samme plads som Microsofts Surface 2, er der lagt i ovnen til et spændende alternativ.

– ”Med MateBook bringer vi et produkt til markedet, som skaber nye rammer for, hvordan og hvornår du kan arbejde. I de fleste moderne job er du ikke låst til dit skrivebord, og du har behov for et værktøj, der kan tilbyde dig fleksibilitet,” siger Thor Gøtz, direktør for Consumer BG i Huawei Danmark.

Keyboard-etui og MatePen

Med til hybridproduktet kan man købe et slim-tastatur, der samtidig fungerer som etui, designet i et miljøvenligt PU-læder materiale i farverne sort, brun, orange eller beige. Ydermere lancerer Huawei MatePen, der som navnet antyder, giver mulighed for at bruge pen til MateBook og med 2.048 sensitive lag, burde præcisionen være brugbar til håndskrevne noter.

Sikkerhed er ofte et vigtigt element for en virksomhed, stor som lille. Derfor har MateBook en fingeraftrykslæser indbygget, som med en let berøring låser produktet op.

MateBook er under udviklingen blevet til i samarbejde med Microsoft, der leverer Windows 10 systemet. Dertil har Intel været med til at levere processoren, der er den sjette og nyeste generation af Core-M serien, med to kerner på hver 1.3 GHz.

Yderligere kan MateBook erhverves med enten 4 GB eller 8 GB RAM, der hver bliver parret med enten 128 GB, 256 GB eller 512 GB intern hukommelse, hvor sidstnævnte er med den hurtige hukommelsesteknologi, SSD.

Batteriet er på 4.430 mAh og lover op til 10 timers arbejdstid. Med i salgsæsken følger en USB Type-C oplader, med et ekstra Micro-USB stik til at oplade en eventuel smartphone.

Galleri med Huawei MateBook

Mere til historien

Huawei MateBook kommer til Danmark, men den danske pris og tilgængelig er endnu ikke blevet offentliggjort.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer